Connect with us

Stiri externe

El este noul iubit al lui Paris Hilton! Abia a implinit 18 ani!

Deja de cateva luni bune, Paris Hilton are o relatie cu un tinerel ce abia a implinit 18 ani, parand ca diferenta de varsta de 15 ani dintre ei nu reprezinta un impediment in calea amorului.

Publicat

pe

paris-hilton-iubit-nou

Amandoi sunt pasionati de petreceri cu staif, sampanie scumpa, lucruri exclusiviste si socializare cu alti oameni din „lumea buna”. Se pare ca Paris Hilton si-a gasit un nou iubit, iar lucrurile pe care le au in comun par sa eclipseze diferenta de varsta de 15 ani ani dintre ei. Noul iubit al lui Paris Hilton abia a implinit 18 ani, se numeste Jordan Barrett si este de profesie model.

paris-hilton-iubit-nou1

Se pare ca cei doi se iubesc deja de aproximativ 4 luni, lucru confirmat de o prietena apropiata a tanarului model, pentru Daily Mail Australia.

paris-hilton-iubit-nou2

„Jordan se intalneste cu Paris Hilton si mi-a spus ca sunt impreuna. Sunt oarecum suparata pentru ca si mie imi placea de el. Nu vreau sa spun prea multe pentru ca tin foarre mult la el, dar stiu ca au o relatie destul de zbuciumata. El o place foarte mult”, a dezvaluit aceasta.

paris-hilton-iubit-nou3

Paris Hilton si mai tanarul ei nou iubit au fost surprinsi impreuna in timpul Milan Fashion Week, perioada in care au petrecut de zor prin cele mai exclusiviste cluburi.

Se pare ca Paris Hilton a fost cea care l-a contactat pe Jordan in urma cu cateva luni, pe o retea de socializare, sub pretextul unui proiect profesional la care ar fi vrut sa lucreze impreuna.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *