Connect with us

Stiri Interne

El este regizorul videoclipurilor Carla’s Dreams

Videoclipurile Carla’s Dreams, atat de apreciate de milioane de tineri din Romania si din Republica Moldova, sunt regizate de un tanar de doar 23 de ani. El este alaturi de acest proiect inca de la inceputuri, de dinainte de a da lovitura in industria muzicala romaneasca. Iata despre cine este vorba.

Publicat

pe

roman-bulaca-carlas-dreams-1

Carla’s Dreams este, probabil, cel mai apreciat proiect muzical al momentului. Piesele si videoclipurile lansate in ultimii ani au, aproape fiecare, peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube si sunt difuzate de principalele posturi radio sau televiziuni muzicale.

De succesul videoclipurilor este responsabil un regizor ce are doar 23 de ani. Este vorba de Roman Burlaca, cel care este alaturi de proiectul Carla’s Dreams inca de la inceputuri. El a fost, la un moment dat, confundat cu solistul trupei, crezandu-se ca el se ascunde in fata chipului pictat care apare, fara exceptie, in toate productiile video si aparitiile publice.

roman-bulaca-carlas-dreams

Roman este nascut in Republica Moldova si este student la Cinematografe, in anul 4, peste Prut. S-a lansat in acest domeniu inca din primul an de facultate, cand si-a deschis propriul studio de productie. De atunci, a regizat 30 de videoclipuri.

“Chiar daca sunt tanar, am noroc ca mi-am gasit nisa. Mie imi place sa fac videoclipuri mai cinematografice si neaparat cu nuante de suprarealism, plus ca-mi plac cele in care exista o tenta, dar o tenta frumoasa erotica, o tenta gustoasa chiar pe alocuri, cu sare si piper, nu urata. Imi plac oamenii care zboara in videoclipuri, tot felul de lucruri care se intampla in suprearealism, pentru ca noi oamenii suntem obositi de rutina, de formele standard de viata. Asa suntem noi facuti, ca intotdeauna ne intereseaza ceea ce nu s-ar intampla”, a declarat el la Europa FM Chisinau.
Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *