Connect with us

Stiri Interne

Ela Crăciun a intrat în izolare după ce un membru al familiei a fost confirmat cu COVID-19

Ela Crăciun se află în izolare la domiciliu pentru 14 zile, după ce soțul ei a fost confirmat cu COVID-19. Vedeta și copiii ei au făcut, la rândul lor, testul, și, deși acesta a ieșit negativ, vor trebui să rămână la domiciliu până la începutul lunii decembrie.

Publicat

pe

Ela Crăciun a intrat în izolare după ce un membru al familiei a fost confirmat cu COVID-19

Soțul vedetei a fost depistat pozitiv la un test periodic pe care îl face la locul de muncă, fără a avea niciun simptom specific bolii. Așa cum prevăd regulile în acest caz, a intrat în izolare la domiciliu, la fel ca și cei cu care locuiește în aceeași casă.

„Am primit vestea zilele trecute pe când era la serviciu. Ei se testează periodic pentru a afla dacă au luat virusul, chiar fără a avea niciun simptom. Prin urmare, am intrat cu toții în izolare pentru două săptămâni. Eu m-am testat și rezultatul a fost din nou negativ, deși am simptome de răceală de mai bine de o lună și de care nu reușesc să scap. Copiii sunt și ei cu rezultat negativ și nu au niciun simptom. Mă bucur totuși că nu am fost weekend-ul trecut în vizită la părinții noștri și că nu i-am pus în pericol”, declară Ela Crăciun.

Vedeta și-a adaptat programul astfel încât să poată îndeplini toate sarcinile din agendă de acasă, în măsura în care este posibil.

„Voi filma următoarele emisiuni cu telefonul, așa cum am făcut și în primăvară când eram în lockdown. Fiica mea, Alesia, oricum face școala online de câteva luni și suntem deja obișnuiți. Mai greu este că nu vom mai putea ieși la aer alături de ei, să ne bucurăm de soare și de plimbări ca până acum. Alesia e însă cea mai fericită pentru că poate sta acum toată ziua alături de ambii părinți”, adaugă vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ela Craciun (@elacraciun)


Săptămânile trecute Ela Crăciun a avut parte de simptome alarmante care au convins-o să meargă de urgență la o clinică pentru a face testul COVID-19. Vedeta TV avea dureri de cap puternice, dureri musculare, dureri în gât și cu o stare de oboseală accentuată și a mers astfel să facă testul COVID-19.

“Eram la masaj și deodată m-a lovit o durere de cap puternică și un țiuit în urechi. Abia m-am putut ține pe picioare atunci când m-am ridicat. Am ajuns acasă și am anulat tot ce aveam de făcut pentru acea zi. Am sperat că simptomele vor trece și că, de a doua zi, voi relua ce aveam de făcut. Durerea de cap a continuat însă, și a apărut și o durere în gât și o stare generală de oboseală. Mă dureau ochii, simțeam că ard, dar nu aveam febră. Ba mi-era frig, ba mi-era cald, declara ea atunci.

Ela a mers atunci la o clinică și a făcut testul, care a ieșit negativ.

“Spaima prin care am trecut îmi reamintește cât de important este să avem grijă de noi și să nu ne jucăm cu sănătatea noastră. Dincolo de orice auzim și citim în jur, indiferent care este situația, trebuie să ne prețuim organismul și să ne protejăm sănătatea. Boala, indiferent care este ea, îi afectează pe cei dragi, ne poate da sechele pe toată viața. Aveți grijă de voi! Vom trece peste această perioadă dificilă și important este rămânem sănătoși, uniți și bucuroși unii de alții”, declara atunci Ela Crăciun.

“Simptomele de răceală nu au încetat însă de atunci, chiar dacă am făcut din nou testul zilele trecute și a ieșit din nou negativ. În mod cert este o răceală de sezon, dar una puternică ce nu trece așa ușor”, încheie vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ela Craciun (@elacraciun)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *