Connect with us

Stiri Interne

Ela Craciun a petrecut o vacanta perfecta de familie in Dubai

Ela Craciun si-a rezervat o saptamana de vacanta alaturi de familie, alegand ca destinatie Dubai. Vedeta TV si-a dorit sa petreaca un sejur linistit, in care sa se relaxeze la plaja alaturi de sotul ei si cei doi copii, intr-o zona calda, cu plaja, insa nu foarte departe de casa. Au ales astfel emiratul arab in detrimentul altor destinatii din Asia sau Oceanul Indian.

Publicat

pe

Ela Craciun a petrecut o vacanta perfecta de familie in Dubai

Dupa un sezon incarcat cu proiecte obositoare, Ela Craciun marturiseste ca tot ce si-a dorit mai mult a fost sa stea alaturi de familie intr-un loc linistit la plaja, unde sa isi incarce bateriile.

„Am mai fost in Dubai de mai multe ori, astfel ca am tot cautat o alta destinatie in Asia de Sud Est sau insule in Oceanul Indian. Fiind si cu cei doi copii mai mari, Alex si Alesia, am zis totusi ca nu are rost sa zburam prea departe si sa petrecem doua zile pe zbor, asa ca am decis sa revenim in Dubai. Ne-am dorit relaxare, nu multa aventura, asa ca ne-am cazat intr-un hotel situat pe plaja pentru a putea sta la soare oricat de mult dorim. Alex si Alesia au fost extrem de bucurosi ca au avut parte de atat de multe ore de plaja. Ne-am jucat cu totii in apa, pe nisip, ne-am plimbat cu camila, am mancat inghetata. Aveam nevoie de acest timp de calitate petrecut impreuna, mai ales ca in lunile anterioare am fost fiecare ocupati cu munca sau cu scoala”, povesteste Ela Craciun.

In Dubai vedeta si-a incarcat bateriile pentru perioada incarcata pe care o va avea imediat ce va reveni acasa.

Ela Craciun si-a serbat baiatul in Dubai. Iata ce surpriza i-a facut!

„Am un proiect de suflet pe care il voi lansa la finalul lunii mai si imi va ocupa foarte mult timp in perioada urmatoare, asa ca vacanta aceasta a venit cum nu se poate mai bine. Cei mici abia daca s-au departit de plaja. Nici nu am mai fost in parcurile tematice de langa Dubai, asa cum planuisem initial. Alesia s-a imbracat in costumul ei preferat de sirena, iar Alex s-a balacit in apa cristalina aproape toata ziua, am jucat impreuna carti si diverse jocuri. Sunt momente speciale, petrecute atat de simplu aparent, dar care pentru noi reprezinta cele mai frumoase clipe petrecute impreuna”, adauga vedeta.

Advertisement

Advertisement