Connect with us

Stiri Interne

Ela Craciun a petrecut Pastele intr-un peisaj de vis. Alaturi de intreaga familie in casa de la munte!

Ela Craciun a petrecut sarbatorile de Paste, in izolare la domiciliu, insa intr-o locatie desprinsa parca din povesti. Vedeta a ales sa traiasca emotia acestor zile speciale in casa familiei de la munte, alaturi de cei trei copii ai sai. Acolo cei mici au avut ocazia sa se conecteze cu natura si sa se joace cu iepurii si animalele de curte pe care familia ii are in grija.

Publicat

pe

Ela Craciun a petrecut Pastele intr-un peisaj de vis. Alaturi de intreaga familie in casa de la munte!

„Aproape in fiecare an petrecem Pastele in casa de la munte alaturi de parinti. Acest loc are un farmec aparte! Alex, baiatul meu cel mare, e pasionat de natura si de cresterea animalelor si are in grija tot felul de vietuitoare. Iepurii sunt preferatii lui, astfel ca cei mici au avut ocazia sa se joace zilele acestea cu blanosii simpatici.

Au alergat pe pajiste, s-au jucat si s-au pozat cu ei. Am cautat impreuna ouale rosii ascunse in iarba, un joc devenit traditie pentru noi in fiecare an. Nicholas a ciocnit cu noi pentru prima data oua si a fost foarte bucuros ca suntem toti laolalta in aceste zile speciale. Au fost sarbatori cu adevarat fericite, in care am simtit, parca mai mult ca niciodata, ce inseamna bucuria lucrurilor simple.

Perioada dificila prin care trecem cred ca ne arata tuturor acest lucru. Imi doresc sa ne schimbe in bine si sa repornim cu totii la drum apoi mai uniti si mai buni ca pana acum”, declara Ela Craciun.

Vedeta si-a sarbatorit zilele trecute si ziua de nastere. A ales ca anul acesta cei care aveau de gand sa ii trimita cadouri sa aleaga sa doneze bani sau obiecte pentru a fi donate fundatiilor si asociatiilor care ajuta autoritatile in lupta contra COVID-19.

Advertisement

Ela Craciun si-a transformat casa in sera. A primit 45 de buchete de flori de ziua ei!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *