Connect with us

Stiri Interne

Ela Crăciun, în lacrimi la final de an școlar: „Sunt niște bărbăței, cu voce mai groasă!”

Ela Crăciun a avut parte de emoții intense zilele trecute, odată cu încheierea anului școlar al copiilor săi. Vedeta mărturisește că a plâns atunci când și-a văzut băiatul cel mare și fetița la festivitățile de premiere, ce s-au derulat de data aceasta online, dar, mai ales, când a remarcat cât de repede au crescut aceștia.

Publicat

pe

Ela Crăciun, în lacrimi la final de an școlar: „Sunt niște bărbăței, cu voce mai groasă!”

Cuprinsă de emoții îmbinate, de bucurie și melancolie, Ela Crăciun s-a confesat pe blogul personal. Vedeta a povestit ce a simțit văzând că încă un an s-a scurs, iar copiii săi sunt din ce în ce mai mari.

“Alesia a terminat anul acesta clasa I, Alex clasa a VII-a. Experiențe total diferite. La Alex a fost o „festivitate de premiere” pe Zoom. Iar la Alesia, pentru că nu s-a putut organiza o serbare, cei mici și-au spus rolul separat. Iar doamna învățătoare le-a pregătit un filmuleț în care le-a unit pe toate.

Eu sunt cu lacrimi în ochi. E incredibil cât de mult schimbă un an un copil. Ca să nu mai zic de cât de repede trece. Pe colegii lui Alex nu îi mai văzusem de mult timp. Pe majoritatea îi văd doar în prima și utlima zi de școală și am fost surprinsă să văd la începutul acestei veri niște bărbăței, cu voce mai groasă și atitudine șmecherească și fetițele niște adevărate domnișoare. Mai ieri erau toți cât Alesia. Iar acum sunt toți mai înalți decât mine”, a scris vedeta pe blogul ei, www.elacraciun.ro.

În ciuda sentimentelor de tristețe care o încearcă în această perioadă, Ela Crăciun recunoaște că este extrem de mândră de rezultatele școlare ale copiilor ei.

Advertisement

“Alex a avut o medie foarte mare, 9.87 și a fost premiat. M-am bucurat foarte mult că și-a mențiunt rezultatele bune. Chiar dacă a avut alte distrageri. Din martie, a stat numai la Sinaia. Dar nu a neglijat școala. L-a felicitat chiar și doamna dirigintă pentru rezultatele bune obținute.. În același timp în care și-a continuat și munca pentru pasiunea lui uriașă: animalele. Nu vreți să știți ce avem la Sinaia. Peste 200 de animale îngrijește aproape singur. Pentru că, deși mama îl ajută, greul e pe spatele lui”, a completat vedeta.

Ela Crăciun – 3 deserturi sănătoase pe care le poți da și bebelușilor

Vedeta este recunoscătoare pentru că le poate oferi copiilor săi condiții normale de educație. Asta în timp ce în țară se află atâția școlari care nu au acces la tehnologie.

“Am văzut recent un reportaj online care mie, ca părinte, mi s-a părut sfâșietor… Mi se rupe inima să văd cum s-au chinuit alți copilași, cât de greu a fost să se adapteze la școala online, iar pentru alții… imposibil. Toți copiii merită să aibă acces la educație, să aibă un acoperiș deasupra capului și o familie care să îi iubească. Iar pentru orice stat, astfel de lucruri mi se pare că ar trebuie să constituie o prioritate: educația, sprijinirea copiilor fără posibilități, acordare de ajutor și resurse de toate tipurile pentru profesori. Dacă mie mi s-a părut greu și, îi mulțumesc lui Dumnezeu, în afară de un furnizor slab de internet, copiii mei au avut toate posibilitățile, nici nu vreau să îmi imaginez ce a fost în sufletul acestor copii și cum au trecut pentru ei aceste luni de școală online.

Nu cred că omenirea ar putea funcționa la fel fără ca oamenii să se întâlnească, fără să interacționeze, să se joace. Îmi doresc sincer să ne întoarcem la școală din toamnă și să decurgă lucrurile așa cum am fost obișnuiți.”, a scris vedeta pe blogul ei, www.elacraciun.ro.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *