Connect with us

ADPM Business

Ela Craciun, premiata drept „Liderul anului 2017 in Social Media”

Ela Craciun a fost premiata aseara cu trofeul „Liderul anului 2017 in Social Media”. Decernarea premiului a avut loc in cadrul Galei Itsy Bitsy si reprezinta o recunoastere a proiectelor vedetei din sfera de parenting si a implicarii sale in informarea corecta a publicului din Romania prin intermediul blogului sau, www.elacraciun.ro.

Publicat

pe

Ela Craciun, premiata drept „Liderul anului 2017 in Social Media”

Premiul „Liderul anului in Social Media” completeaza seria de trofee pe care Ela Craciun le-a primit in ultimele doua luni.

Astfel se face ca, pentru recordul de vizitatori ai blogului sau si pentru impactul seminariilor pe care le-a organizat anul trecut, Ela Craciun a fost mai intai premiata la Gala Excelentei si a Performantei cu trofeul

„Vedeta cu cel mai de succes blog de parenting”, pentru ca a doua zi sa urce din nou pe scena si sa primeasca trofeul Eva.ro ca „Vedeta din Romania cu Cel mai indragit blog”. Apoi, a fost premiata de prestigioasa revista Forbes pentru campaniile sale spre informarea corecta a parintilor din Romania si, la Celebrity Awards, pentru succesul proiectului sau online.

Ela Craciun, prezentatorul emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, si detine blogul www.elacraciun.ro, unul din cele mai de succes din Romania, bucurandu-se lunar de peste 1 milion de cititori.

Ela Craciun a trimis o masina plina de cadouri unor copiii saraci

in plus, de-a lungul anului 2017, Ela Craciun a organizat sase editiii ale proiectului Super Mame cu Super Puteri, la care au participat la speakeri specialisti din diverse domenii si persoane publice precum Carmen Negoita, Giulia Anghelescu, serban Copot, Andreea Banica. intalnirile cu publicul au fost transmise live pe pagina de Facebook a Elei Craciun fiind vizionate de peste 500.000 de oameni.

La sfarsitul anului trecut, Ela Craciun s-a implicat in lupta pentru eliminarea fenomenului ingrijorator de bullying semnalat in gradinitele si scolile din tara.

Prin aceste evenimente, Ela Craciun isi propune sa vina in ajutorul viitorilor sau actualilor parinti oferindu-le acestora informatii utile despre cum isi pot creste copiii intr-un mod sanatos si inteligent si cum pot constientiza propriile puteri de a trece peste orice provocare.