Connect with us

Stiri Interne

Ela Crăciun, vacanță 100% bio în Grecia! Iată ce meniu are zi de zi!

Ela Crăciun petrece în aceste zile vacanța, alături de familie, în Lefkada, superba insulă grecească din Marea Ionică.

Publicat

pe

Ela Crăciun, vacanță 100% bio în Grecia! Iată ce meniu are zi de zi!

Vedeta TV a ales să urmeze de această dată, pe toată durata sejurului, un stil de viață sănătos pentru a contracara excesele alimentare și, în special, consumul de dulciuri din ultimele luni.

Astfel se face că a ales cu atenție vila unde să se cazeze, acesta trebuind să aibă un bucătar care să gătească zi de zi preparate 100% bio, perfecte pentru un stil de viață sănătos.

„Suntem în Lefkada, lângă una din cele mai frumoase plaje ale insulei. Am decis să nu ne cazăm la hotel, ci să închiriem o vilă, în condițiile în care suntem opt persoane. M-am interesat să avem și opțiunea de a mânca 100% sănătos, cel puțin pentru mine, pentru că în ultimele luni am cam exagerat cu dulciurile. Pur și simplu, nu mă pot abține de la ele când sunt în București. Cât timp stăm în Grecia am zis că nu am scăpare și mă învâț să mănânc ce trebuie. Dimineața am tot timpul granola cu iaurt din lapte de măgăriță, cu smochine și miere, brânză bio și măsline proaspete, ananas.

La prânz, pește proaspăt, pregătit în stil tradițional, ori fructe de mare la grătar, cu salată de legume din cultura proprie. Seara, supă de legume proaspete ori salată de fructe de mare. Între mese, ceai și apă plată cu frunze de mentă sau busuioc. Este o reală provocare să stau departe de dulciuri, dar deja mă simt foarte bine”, declară Ela Crăciun.

Advertisement

Vila în care locuiesc este situată deasupra unei plaje superbe unde vedeta se relaxează la soare și se joacă cu cei doi copii ai săi.

„Facem castele de nisip, înotăm, chiar am învățat să practicăm SUP. A fost mai greu cu găsirea echilibrului, pentru că trebuie să stai în picioare pe placă și să vâslești, însă ne-am descurcat până la urmă. Alex și Alesia sunt foarte bucuroși că petrecem timpul împreună în acest loc minunat”, adaugă vedeta.


Ela Crăciun este realizatoarea emisiunii Numai de bine și blogger de parenting cunoscut, site-ul său, www.elacraciun.ro, fiind unul din cele mai citite din România, cu peste 1 milion de cititori la activ.

Advertisement