Connect with us

Evenimente

Eleganță vestimentară la evenimentul de inaugurare a Silhouette Medical Beauty

Marți seară, Silhouette Medical Beauty a lansat în România un sistem integrat de servicii medicale și tehnologii de ultimă generație, cu scopul de a oferi soluții complete pentru sănătatea și frumusețea pacienților. Evenimentul a fost unul la care au participat multe vedete. Iată cum au ales să se îmbrace cu această ocazie.

Publicat

pe

Eleganță vestimentară la evenimentul de inaugurare a Silhouette Medical Beauty

Silhouette Medical Beauty a lansat săptămâna aceasta cel mai avansat sistem integrat de servicii medicale pentru sănătatea și frumusețea pacienților. Evenimentul a fost unul la care au participat numeroase vedete. Invitații s-au arătat extrem de încântați de inovațiile implementate odată cu acest nou concept care îmbină frumusețea interioară și exterioară.

Mizând pe o abordare multidisciplinară completă, echipa clinicilor Silhouette Medical Beauty este alcătuită din medici dermatologi, chirurgi plasticieni, generaliști, endocrinologi, nutriționiști, ginecologi, geriatrii, experți beauty și kinetoterapeuți. Astfel, prin diversitatea serviciilor oferite, Silhouette Medical Beauty devine o fuziune perfectă între sănătate și frumusețe.

Dr. Ina Șoșoacă, medic dermatolog, doctor în științe medicale și trainer internațional pentru metode și tratamente în medicină estetică, este directorul medical Silhouette Medical Beauty și coordonează echipa medicală.

“Frumusețea noastră se oglindește de la interior spre exterior. Adevărata frumusețe are mai multe dimensiuni și, tocmai de aceea, are nevoie de o abordare holistică. Silhouette abordează sănătatea și frumusețea în mod unitar, complet, cu focus pe nevoile exclusive ale pacientului și adaptat stilului său de viață. Esti frumos la exterior când ești și bine în interior. Tocmai de aceea am format la Silhouette Medical Beauty o echipă multidisciplinară ce acoperă nevoile complexe ale oricărui pacient, fiecare medic și expert beauty acționând alături de pacient pentru a descoperi sănătatea și frumusețea autentică prin prevenție și tratamente personalizate”, declară Diana Baicu, Business Advisor Silhouette Medical Beauty.

Silhouette Medical Beauty a lansat cel mai avansat sistem integrat de servicii medicale pentru sănătatea și frumusețea pacienților

Vedeți în continuare ce ținute au purtat vedetele prezente la eveniment.

Adina Buzatu

Albertina Ionescu

Diana Baicu, Amalia Enache și Dr. Ina Șoșoacă

Ameri Nasrin

Cătălin Botezatu

Cristina Mihaela

Dr. Ina Șoșoacă și Dana Războiu

Diana Baicu

Diana Baicu, Simona Pătruleasa, Daiana Anghel și Dr. Ina Șoșoacă

Flick și Denisa Filcea

Gabriela Prisăcariu Oțil

Dr. Ina Șoșoacă, Andreea Marin și Diana Baicu

Irina Mohora

Livia Graur

Mirela Bucovicean

Oana Sârbu

Diana Baicu, Ramona Olaru și Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă, Răzvan Simon și Daliana Răducan

Giulia Nahmany

Cristina Herea și Diana Baicu

Sonia Argint Ionescu

Valentina Pelinel