Connect with us

Stiri Interne

Elena Băsescu, angajată ca jurnalist la televiziune. Ce spun colegii!

După mai mulți ani în care a fost implicată în politică și chiar a reprezentat România în Parlamentul European, Elena Băsescu este acum angajată ca jurnalist la o televiziune. Iată ce spun colegii despre ea!

Publicat

pe

Elena Băsescu, angajată ca jurnalist la televiziune. Ce spun colegii!

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, s-a angajat ca jurnalist la o televiziune de știri. Este vorba despre Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sîrbu.

Fiica lui Traian Băsescu lucrează de la începutul acestui an la postul tv specializat pe știri. Nu o putem însă vedea pe micul ecran, cel puțin deocamdată. Elena este angajată pe post de redactor și scrie știrile care sunt prezentate mai apoi în cadrul jurnalelor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elena Basescu (@elenabasescu)

Ce spun colegii despre Elena Băsescu?

„Elena este redactor pe politic. Chiar mi-a trimis recent un coleg, un sms scris, în care îmi spunea de EBa este surprinzător de bine crescută, are prea mult bun simț și nu vrea să deranjeze pe nimeni din jurul ei. Elena întreabă, de fiecare dată, când nu știe ceva cu foarte multă eleganță. Ea are un program normal în redacție, ca orice angajat, nu are un altfel de program mai deosebit. Nu are privilegii speciale. Elena vine în redacție și scrie știri și tot așa. Programul e pe ture. De exemplu, prima tura este de la 08.00 la 16.00”, a declarat pentru Click! o sursă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elena Basescu (@elenabasescu)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *