Connect with us

Stiri Interne

De ce nu mai danseaza Elena Basescu, de Paste, la Pro Tv

In ciuda faptului ca, initial, s-a vehiculat ca Elena Basescu s-ar numara printre vedetele care vor dansa in scop caritabil in cadrul emisiunii speciale de Paste, intitulata „Minunea dansului” si dufuzata de Pro Tv, se pare ca acest lucru nu se va mai intampla, iar asta deoarece EBA nu ar fi fost de acord sa apara in aceeasi emisiune cu Vica Blochina.

Publicat

pe

elena-basescu-dansez1

Desi initial numele ei aparuse pe lista vedetelor ce urmeaza a intra, de Paste, in ringul de dans in cadrul noului „Dansez pentru tine”, show intitulat „Minunea Dansului”, se pare ca Elena Basescu s-a razgandit in ultimul moment si, dupa cateva zile de antrenament din studiourile de la Buftea, a hotarat ca nu isi mai doreste sa danseze in aceasta emisiune.

Dupa cum scrie astazi ziarul Libertatea, se pare ca decizia Elenei ar avea legatura cu faptul ca printre vedetele ce au raspuns afirmativ provocarii de a dansa in scop caritabil se afla si Vica Blochina.

minunea-dansului2

Fiica cea mica a lui Traian Basescu nu si-ar fi dorit sa apara in aceeasi emisiune cu fosta balerina, motiv pentru care ar fi hotarat sa se retraga.

Se pare ca la baza acestui lucru sta faptul ca la un moment dat, in cadrul unei emisiuni tv, Vica ar fi declarat ca ea si actualul sot al Elenei Basescu, Syda, ar fi fumat impreuna marijuana in timpul unei vacante petrecute in Olanda, lucru care nu i-ar fi picat tocmai bine mezinei presedintelui.