Connect with us

Stiri Interne

Elena Băsescu, la urgență după ce a căzut de pe cal

Elena Băsescu este pasionată de echitație și practică adesea acest sport pentru agrement. Atât ea, cât și cei trei copii ai săi. Recent, fiica fostului președinte Traian Băsescu a ajuns de urgență la spital după ce a căzut de pe cal. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Elena Băsescu, la urgență după ce a căzut de pe cal

Elena Băsescu adoră mișcarea, natura și caii. Echitația este un sport care îmbină toate aceste trei elemente, astfel că fiica fostului președinte Traian Băsescu îl practică des. Aceasta merge la echitație săptămânal, de multe ori chiar însoțită de cei trei copii ai săi.

La sfârșitul săptămânii trecute, o ședință de călărie s-a terminat într-un mod nefericit pentru Elena. Conform cancan.ro, ea a ajuns de urgență la spital după ce a căzut de pe cal. Se pare că s-a dezechilibrat și a căzut astfel de pe șa. Inițial, Elena Băsescu a plecat spre casă după accidentul nefericit. Durerile pe care le resimțea au făcut-o însă ca, la scurt timp, să cheme un taxi și să meargă la spital.

Medicii i-au recomandat un RMN și se pare că problema ar consta într-un traumatism cervical. Cel mai probabil, din cauza durerilor, Elena se deplasa cu greutate, astfel că a fost transportată prin unitatea medicală cu ajutorul unui cărucior. I-au fost administrate antiinflamatoare și se pare că pericolul a trecut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elena Basescu (@elenabasescu)

După mai mulți ani în care a fost implicată în politică și chiar a reprezentat România în Parlamentul European, Elena Băsescu este acum angajată ca jurnalist la o televiziune. Este vorba despre Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sîrbu. Fiica lui Traian Băsescu lucrează de la începutul acestui an la postul tv specializat pe știri, pe post de redactor. Ea scrie știrile care sunt prezentate mai apoi în cadrul jurnalelor.