Connect with us

Stiri Interne

Elena Udrea, inlocuita oficial cu o tanara de 26 de ani

La patru luni de la divortul de Elena Udrea, Dorin Cocos si-a refacut viata si s-a casatorit cu o tanara avocata, Diana Roibu, in varsta de 26 de ani. Nunta de lux a avut loc la Palatul Snagov.

Publicat

pe

elena-udrea-dorin-cocos-sotie

Dorin Cocos s-a recasatorit la patru luni de la divortul de Elena Udrea. Omul de afaceri nu a asteptat sa treaca prea mult timp de la separarea oficiala de cea cu care a trait vreme de zece ani si s-a grabit sa isi puna pirostriile, alegand-o drept partenera de viata pe Diana Roibu, o tanara de 26 de ani din Chisinau, de profesie avocat.

dorin-cocos-nunta

Ceremonia a avut loc in weekend la Palatul Snagov, in prezenta a peste 200 de invitati. Conform Click, la eveniment au cantat Mirabela Dauer, Catalin Crisan, Maria Dragomiroiu si Damian&Brothers, trupa lui Damian Draghici.

dorin-cocos-diana-roibu

Cei doi miri s-au casatorit civil saptamana trecuta la Starea Civila a Sectorului 2 din Bucuresti.

Elena Udrea si Dorin Cocos au divortat dupa zece ani de mariaj. Cei doi s-au separat, pare-se, de mai multa vreme, insa in acte, abia vara aceasta.

elena-udrea-dorin-cocos-2

“Dupa 10 ani, casatoria noastra a luat sfarsit astazi, 10.06.2013, in mod amiabil si in fata notarului.
Decizia de a ne desparti vine dupa o analiza indelungata si profunda a relatiei noastre si a optiunilor de viitor a fiecaruia dintre noi.

Advertisement

Faptul ca avem cariere atat de diferite si, in cazul nostru, chiar incompatibile, unul politica, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut impreuna necesar relatiei si a supus casatoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil.

De astazi, mergem pe drumuri separate, dar pastram prietenia si parteneriatul solid construite in ultimii 15 ani, ramanand in cele mai bune relatii”, a declarat Elena Udrea dupa divort.

Dupa divortul de Dorin Cocos, Elena Udrea a primit de la fostul sot terenuri de peste 10.000 de metri patrati in Bucuresti si doua autoturisme, Un Mercedes si un Fiat. In prezenta declaratie de avere, ea a adaugat o casa de 169 metri patrati in Pipera-Tunari, un apartament de 60 de metri patrati in Bucuresti, o patrime dintr-un teren de 636 de metri patrati.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *