Connect with us

Stiri Interne

Elena Unc a slăbit 24 de kilograme după Vocea României

Elena Unc, cunoscută pentru participarea la Vocea României, este acum de nerecunoscut. A slăbit nu mai puțin de 24 de kilograme după încheierea show-ului. Iată cum a reușit această performanță!

Publicat

pe

Elena Unc a slăbit 24 de kilograme după Vocea României

Elena Unc este cunoscută pentru participarea la Vocea României. Puțini o mai recunosc însă acum. Motivul? A slăbit nu mai puțin de 24 de kilograme după încheierea show-ului.

Pentru a reuși să ajungă la greutatea dorită, Elena a apelat la ajutorul unui nutriționist. Parcursul ei în acest sens continuă.

„Am cerut ajutorul unui om minunat, nutriționist și doctor pe nume Roșca Vlad. La Vocea cântăream 104 kg. Vlad Roșca m-a ajutat să slăbesc peste 20 de kg, în primă fază, după care încă 4 kilograme. Călătoria mea continuă în acest sens până la ziua mea, care este pe 10 decembrie. Obiectivul este să dăm jos 58 de kilograme.

După o luptă foarte puternică pe care am dus-o ani la rând cu kilogramele, am decis să nu mai lupt, ci să fac ceea ce este de făcut pentru ființa mea”, a declarat ea conform Click.ro.

Advertisement

Elena Unc nu a avut deloc o viață ușoară. Ci, din contră, una plină de greutăți. După o căsnicie toxică cu un bărbat din Los Angeles, artista a revenit din România și a luat-o de la zero. Din păcate însă, nu a fost ocolită de depresie.

„Divorțul a fost imposibil de greu. Am trecut printr-o depresie severă, ajunsesem să fiu dependentă de alcool. Alcoolul m-a adus atât de aproape de moarte, un pas mai era până acolo. La un moment dat ajunsesem dependentă și de medicamente, le amestecam. Credeam că viața mea se va sfârși în suferință. Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi și nu îmi ajungea ca să mi potolesc anxietatea și durerile sufletești.”, a povestit ea.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *