Connect with us

ADPM Health

Elisabeta Lipa recomanda Depurativo Antartico al lui Gianluca Mech!

Campioana olimpica la canotaj si Canotoarea Secolului XX, Elisabeta Lipa, alege mereu produse sanatoase, de cea mai buna calitate. Aceasta recomanda Depurativo Antartico, cea mai eficienta metoda naturala de detoxifiere a organismului.

Publicat

pe

Elisabeta Lipa recomanda Depurativo Antartico al lui Gianluca Mech!

Declarata drept cea mai buna canotoare a secolului XX, de catre Federatia Internationala de specialitate, la aproape 54 de ani, Elisabeta Lipa si-a pastrat obiceiurile in ceea ce priveste stilul de viata sanatos.

Elisabeta Lipa a inteles rolul important pe care Depurativo Antartico il are in viata de zi cu zi. Campioana opteaza pentru detoxifierea organismului cu ajutorul acestui produs minune care face parte din dieta Gianluca Mech!

„Depurativo Antartico este foarte bun pentru detoxifierea organismului si e ideal pentru sportivi. Il recomand nu doar persoanelor sedentare, ci si celor care fac sport, intrucat reprezinta o foarte buna piatra la temelia detxifierii organismului”, explica Elisabeta Lipa.

Mai mult, Canotoarea Secolului XX recomanda Depurativo Antartico sportivilor de performanta, deoarece produsul are toate aprobarile necesare si a trecut toate testele care certifica nivelul inalt al calitatii.

Advertisement

„Imbunatateste performantele sportive. Este un produs aprobat de Agentia Nationala Anti-Doping si a trecut cu brio toate testele internationale care atesta ca nu contine zahar si conservanti”, dezvaluie campioana olimpica.

Produsul vedeta al gamei Decottopia are la baza o metoda patentata de prelucrare a plantelor medicinale mostenita din generatie in generatie in familia Mech.

Depurativo Antartico este un supliment alimentar fara alcool, zahar, conservanti, gluten si lactoza, care ajuta la purificarea si drenarea organismului. Are o actiune eficienta de purificare datorita acidului alginic, care este extras din algele antarctice Durvillaea. Acestea favorizeaza absorbtia si eliminarea substantelor nocive ale radicalilor liberi. Depurativo Antartico este suplimentul ideal pentru a contracara excesele unei alimentatii incorecte si efectele nocive ale poluarii mediului asupra corpului nostru.

Gianluca Mech, acasa la Andreea Marin! Totul despre Depurativo Antartico

Depurativo Antartico, precum si toate celelalte produse ce fac parte din dieta Gianluca Mech, pot fi comandate de pe site-ul gianlucamech.ro.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

Vara deja bate la ușă 🏖👙 Servește-i pielii tale un cocktail anticelulită. Redefineste-ti silueta cu pachetul Fast Good Looking care conține: ✅Kitul de 3 zile – program nutritional care facilitează pierderea a până la 5 kg. ✅Kit Sleeping Beauty – asigură îngrijirea totală a pielii pe tot parcursul zilei. ✅Depurativo Antartico – ajută la detoxifierea organismului și susține funcționarea ficatului. ✅Slim Kombu – accelerează metabolismului bazal, având un intens efect diuretic și de slăbire. Acum cu preț promoțional! Comandă-l pe www.gianlucamech.ro #ofertapromotionala #pachetspecial #gianlucamech #slabire #detoxifiere #ketonless #dietagianlucamech #kitdeslabire #slabirerapida #slimkombu #diurmech #depurativo #depurativoantartico #slimkombu #metabolism #pierdereingreutate #putereaplantelor #suplimentenaturale

A post shared by Dieta Gianluca Mech Romania (@dietagianlucamechromania) on