Connect with us

ADPM Business

Elisabeta Lipa recomanda produsele si preparatele din peste Negro 2000

Campioana olimpica la canotaj, Elisabeta Lipa, este atenta la regimul sau alimentar si alege mereu produse sanatoase, de cea mai buna calitate. Atunci cand vine vorba despre preparate din peste, ea ne recomanda produsele Negro 2000.

Publicat

pe

Elisabeta Lipa recomanda produsele si preparatele din peste Negro 2000

Dupa Andreea Marin, Catalin Botezatu si Chef Patrizia Paglieri, acum Elisabeta Lipa se alatura vedetelor care se declara cucerite de produsele Negro 2000.

https://www.instagram.com/p/BgojVL8FWTX/?tagged=negro2000

Declarata drept cea mai buna canotoare a secolului 20, de catre federatia internationala de specialitate, la aproape 54 de ani, Elisabeta Lipa si-a pastrat obiceiurile alimentare sanatoase. Iar preparatele din peste ocupa un loc important in dieta sa, fiind bogate in vitamine si Omega 3. Ea alege produsele companiei romanesti, Negro 2000.

Brandul romanesc are in portofoliu zeci de premii si distinctii internationale. Acestea atesta faptul ca are o calitate a produselor comparabila cu orice companie de top din Europa din acest domeniu. Ele se gasesc spre vanzare in 12 tari europene. Se bucura de un mare succes in randul publicului larg datorita diversitatii sortimentelor, dar si calitatii lor.

NEGRO 2000 a inceput noul an cu un portofoliu impresionant de premii

Compania 100% romaneasca Negro 2000 (www.negro2000.ro) ofera produse din peste si icre prelucrate la cele mai inalte standarde europene, cu tehnologii de varf. Produsele  Negro 2000 se gasesc in toate magazinele: Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Sellgros, Metro, Real.