Connect with us

Cinenews

Ellie White debuteaza in actorie cu un rol de pirat in ,,Craiasa Zapezii 2”

Proaspat devenita mamica pentru a doua oara, Ellie White a revenit in forta cu un nou proiect care marcheaza debutul sau in actorie, odata cu interpretarea rolului de pirat in animatia ,,Craiasa Zapezii 2”, care va avea premiera in cinematografele din Romania pe 1 ianuarie 2016.

Publicat

pe

Ellie White debuteaza cu Craiasa Zapezii-1

,,Este prima data cand imi imprumut vocea unei animatii, insa imi place foarte mult si sper sa mai am ocazia sa fac acest lucru si in viitor. Personajul meu se numeste Alfida. Este o fata pirat foarte draguta care poate fi si rea uneori. Ceea ce imi place foarte mult la ea este ca desi pare asa o fire puternica are si momente de sensibilitate. Este exact ca mine. (…). Chiar am vrut sa ma implic si in altceva decat muzica, pentru ca eu de obicei cand intru in studio cant, iar acum am intrat ca sa vorbesc, iar asta imi place foarte mult. (…) Mihaita, baiatul cel mare implineste acum 3 ani. Sper sa se bucure si sa ii placa interpretarea mea. “, a declarat Ellie White despre debutul sau actoricesc prin intermediul rolului Alfida din ,,Craiasa Zapezii 2”.

afis_Craiasa-zapezii

Un adevarat pirat, Alfida este puternica, are autoritate si este foarte hotarata, dar are si o inima buna si simtul dreptatii. Alfida stie cat tine Kay la ea, iar atentia pe care i-o da el o flateaza, insa a decis ca nu poate sa raspunda la aceste sentimente. Piratii nu se indragostesc!

snow queen 2 10

Dupa ce au reusit sa opreasca planurile malefice ale Craiesei Zapezii, trolii au inceput sa se bucure de libertate fara limite. De cand a fost aliatul principal in marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totusi, statutul de ajutor nu il multumeste, de aceea entuziastul personaj incepe sa imprastie povesti de-a dreptul ridicole, conform carora el este adevaratul erou. De unul singur a invins-o pe Craiasa si acum urmeaza sa ia in casatorie o frumoasa printesa si sa mosteneasca o avere uriasa!

Dupa succesul inregistrat in cinematografele din Romania de prima parte a animatiei, din 1 ianuarie 2016  vine pe marile ecrane si mult asteptata continuare, ,,Craiasa Zapezii 2”. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *