Connect with us

Evenimente

Ellie White a sarbatorit de trei ori: ziua de nastere, lansarea blogului si lansarea cafelei care ii poarta numele!

Ellie White a fost seara trecuta gazda unui eveniment care a marcat trei evenimente speciale din viata artistei: ziua sa de nastere, lansarea blogului ei si cea a cafelei care ii poarta numele!

Publicat

pe

Ellie-White-concert

Ellie White a organizat aseara o mica petrecere, alaturi de prieteni, vedete si bloggeri din Romania, sarbatorind astfel atat ziua sa de nastere, lansarea blogului www.elliewhite.ro, cat si lansarea cafelei care ii poarta numele, un sortiment de calitate adus din indepartata Ethiopia.

Ana-Novic-Ellie-White2 Ana-Novic-Ellie-White

Ana Novic si Ellie White

Anne-Hartung-Ellie-White-3 Anne-Hatung-Ellie-White

Anne Hartung si Ellie White

Carmen-Negoita-Ellie-White-Ileana-Badiu

Carmen Negoita, Ellie White si Ileana Badiu

Ellie-White-Laura-Antonov

Ellie White si Laura Antonov

Printre invitati s-au aflat si Ileana Badiu, Carmen Negoita, Geanina Ilies, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu din trupa Amadeus si Florin Grozea. Cu totii au felicitat-o pe solista pentru blogul sau personal, au rasfatat-o cu cadouri cu ocazia zilei sale de nastere si au savurat cafeaua Ellie White de la The Coffee Factory, un sortiment cu totul special adus tocmai din Ethiopia.

Ellie-White-band

Ellie White si bandul ei

Ellie-White-Geanina-Ilies

Doru Tinca, Ellie White, Geanina Ilies si Sorin Dutoiu (ADPM PR)

Ellie-White-Stefan-Iordache(Contego-Coffee)

Ellie White si Stefan Iordache (Contego Coffee)

Artista a ales sa poarte o rochie neagra, realizata de Ana Novic si pictata manual de Vera Holostencu, in croi de tip A, ce i-a mascat cu lejeritate sarcina, ajunsa deja in sase luni, si le-a oferit invitatilor un recital live, in care a interpretat cele mai cunoscute hituri ale sale, in stil unplugged.

ellie-white-adi-silviu-sunrise

Doru Tinca si Ellie White, alaturi de Adi si Silviu de la Sunrise INC

Adela-Dan

Adela Dan

Florin Grozea

Florin Grozea

Geanina-Ilies-Ellie-White

Geanina Ilies si Ellie White

Paticia-Cimpoiasu-Ellie-White-Andreea-Runceanu-2 Paticia-Cimpoiasu-Ellie-White-Andreea-Runceanu1

Patricia Cimpoiasu, Ellie White si Andreea Runceanu

Barmanul de la The Coffee Factory, avand campionate castigate la activ in acest domeniu, le-a provocat pe Ellie White, pe Ileana Badiu si pe Carmen Negoita la o competitie prin care acestea au ornat cu spuma cate o ceasca de cafea, jucandu-se cu culori si forme geometrice. Fiecare ceasca a avut la baza cafeaua Ellie White, in sortimentul Ethiopian Yirgacheffe.

Ellie-White-cafea ellie-white-cadou3

Evenimentul a reprezentat si lansarea oficiala a blogului www.elliewhite.ro, iar, cu aceasta ocazie, printre invitati s-au aflat si cateva dintre cele mai cunoscute nume din blogosfera autohtona.

Ellie-White-cadou Ellie White cadou 2

„A fost o seara incarcata cu energie buna. Nu mi-am mai serbat ziua de nastere in acest mod, cu multi invitati, de trei ani de zile. M-am bucurat sa am alaturi atat de multi oameni minunati. Am preferat sa ne intalnim la The Coffee Factory pentru ca este un loc cald, intim, unde, pe langa faptul ca bei cea mai buna cafea din Bucuresti, poti urmari si concerte live. Le multumesc tuturor pentru ca impreuna am facut din seara respectiva una de neuitat”, declara Ellie White.

Invitatii au fost, la randul lor, rasfatati cu cadouri: cafea Ellie White de la The Coffee Factory si sapunuri de la www.biorigine.ro.

concurs-cafea4 concurs-cafea2