Connect with us

News

Ellie White, ramasa singura cu copilul la Brasov! Logodnicul ei stat doua zile inzapezit la Chisinau!

Ellie White s-a vazut nevoita zilele trecute sa isi ingrijeasca singura baietelul in varsta de doua luni. Logodnicul ei, Doru Tinca, nu a mai putut ajunge duminica acasa, la Brasov, pentru a sta alaturi de familie, intrucat a ramas inzapezit la Chisinau.

Publicat

pe

ellie-white-doru-main

Doru, care este atat managerul lui Ellie, cat al altor artisti cunoscuti din Romania, a plecat sambata dimineata in Republica Moldova pentru a pune bazele unei serii de concerte.

In noaptea de sambata spre duminica, din cauza ninsorii abundente, drumurile de peste Prut au devenit impracticabile. Astfel se face ca Doru s-a vazut nevoit sa ramana la Chisinau pana luni seara cand problema traficului s-a mai domolit.

In tot acest timp, de dorul logodnicei si al copilului sau, i-a cerut lui Ellie sa ii trimita fotografii cu cel mic realizate in timp real.

“Nu mai puteam de dorul lor! Am rugat-o pe Elena (n.r. Ellie White) sa mi-l arate pe Mihaita pe Facetime si sa imi trimita fotografii cu el prin telefon, cand dormea, cand era treaz, cand se juca sau cand plangea. Am stat doar doua zile in plus, departe de ei, dar mi s-a parut o vesnicie!”, declara Doru Tinca.

Managerul a ajuns in final acasa, la Brasov, luni noapte, dupa opt ore petrecute pe drumurile din Moldova.