Connect with us

2 Principale

Ellie White se lanseaza international! A filmat clip piesei compusa in timpul sarcinii!

Ellie White lanseaza prima colaborare cu un artist international. Noul videoclip al artistei, “Feel”, este un featuring cu renumitul DJ international Kourosh Tazmini, cel care a mixat alaturi de nume mari din industrie, precum Tiesto, David Guetta, Bob Sinclair si Felix Da House Cat.

Publicat

pe

Ellie White Feel 1

Piesa “Feel” este compusa de Ellie White in perioada in care era insarcinata cu primul ei copil.

„L-am cunoscut pe Kourosh prin intermediul managerului meu, Doru Tinca. Am intrat in studio cateva zile mai tarziu si am scris impreuna piesa ‘Feel’ in cateva ore. Se intampla in ultima luna de sarcina, inainte sa vina pe lume Mihaita. A fost o perioada in care aveam multa inspiratie. Stateam in studio chiar si opt ore pe zi. Kourosh a finalizat piesa exact cum imi imaginam”, declara Ellie White.

Kourosh-Tazmini-&-Ellie-White---Feel-(COVER)

„Mi-am dorit sa am o piesa cu Ellie pentru ca imi place la nebunie vocea ei. O stiu inca de vremea cand canta cu Dj Project. Intre timp a evoluat mult, a fost o reala placere sa lucrez alaturi de ea, mai ales ca este o persoana deosebita si un artist adevarat. Si este doar inceputul!” a declarat Kourosh Tazmini.

Videoclipul piesei “Feel” a fost filmat in Romania si este regizat de Alex Ceausu. Piesa va fi lansata la nivel international existand cereri pentru licentiere din Germania, Italia si Statele Unite ale Americii.

Kourosh Tazmini a primit premii internationale, printre care si “Best Breakthrough DJ”. Piesa lui, “Fable”, a fost, de altfel, inclusa de Tiesto in emisiunea sa si in seturile din acea perioada. Colaborarea cu Tazmini este doar primul pas al lui Ellie White catre o cariera international, artista urmand sa colaboreze cu producatori mari de peste Ocean.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.