Connect with us

Stiri Interne

Ellie White si-a schimbat look-ul pentru noul sau clip – VIDEO

Ellie White si Tom Novy, unul dintre cei mai populari DJ si producatori din lume, au lansat “Take it”, un remake al piesei care facea furori in topurile muzicale in urma cu 11 ani. Cei doi artisti au inregistrat noua varianta a hitului vara aceasta, cand Tom Novy a vizitat Romania cu prilejul Festivalului UNTOLD.

Publicat

pe

Ellie White si-a schimbat look-ul pentru noul sau clip – VIDEO

Pentru noul videoclip Ellie White a recurs la o schimbare de look, mizand in premiera pe o coafura afro ce a necesitat patru ore de executie.

“Pe Tom il cunosc de ani buni, am lucrat impreuna la mai multe piese, insa prima pe care am hotarat sa o lansam este acest remake al hitului sau, Take It. Clipul a fost filmat in mai multe locatii din Bucuresti. Ma gandeam sa imi schimb look-ul, insa, in loc sa ma fac blonda, asa cum vroiam initial, am decis sa merge pe un look afro”, spune Ellie White.

O parte din clipul regizat de Alex Ceausu s-a filmat pe un circuit de drift, acolo unde arista a trait senzatii tari in masina condusa de pilotul Traian Buse.

“A fost cu adrenalina si senzatii tari. Cantam in timp ce Traian Buse se rotea cu masina in jurul meu, la viteza foarte mare. Chiar daca mi-a fost teama, dupa filmare i-am fost copilot. Doamne, ce senzatii! O sa ma intorc curand pe circuit”, spune Ellie White.

Colaborarea dintre Ellie White si Tom Novy nu se va rezuma doar la aceasta piesa.

“Tom Novy este un om foarte special si talentat. Am inregistrat mai multe piese, pe care le vom lansa in viitorul apropiat. Mai mult, am inceput sa lucram impreuna si la un concept de show pentru sezonul de party-uri din Ibiza de anul viitor. Novy are rezidenta in Ibiza de mai bine de 14 ani si este considerat unul dintre cei mai talentati DJ si producatori de muzica house din lume”, adauga artista.

Hot scenes from my #takeit video. 🔥🔥🔥😘

A post shared by Ellie White (@elliewhitemusic) on