Connect with us

Stiri Interne

Ellie White si-a aniversat baiatul. Mihaita a primit cadou o excursie la Disneyland!

Ellie White a organizat o petrecere surpriza pentru fiul ei Mihaita, care a implinit 6 ani pe 29 Noiembrie. Cu aceasta ocazie, artista i-a indeplinit visul acestuia de a merge la Disneyland.

Publicat

pe

Ellie White si-a aniversat baiatul. Mihaita a primit cadou o excursie la Disneyland!

Mihaita a fost sarbatorit in cadrul unei petreceri cu tematica Star Wars, la care au luat parte 15 copii, parteneri de joaca din vecini sau prieteni de la gradinita.

“Mihaita s-a uitat pana acum la multe filme din seria Star Wars, cu toate ca nu intelege inca prea mare lucru din ceea ce se intampla. In schimb, este fascinat de roboti. Tortul a fost ornat cu o figurina Darth Vader si a primit din partea invitatilor un joc Lego Star Wars, un robot Darth Vader in miniatura, un joc PlayStation, puzzle-uri si mai multe jocuri de strategie”, declara Ellie White.

Cireasa de pe tort si bucuria cea mai mare a fost insa excursia la Disneyland Paris, acolo unde toata familia va ajunge in primavara viitoare.

Ellie White isi face gradina bio in curtea casei

“Planuiam de mult timp sa ajungem la Disneyland alaturi de cei mici. Maria este fascinata de Mickey si Minnie, iar Mihaita va trai cu siguranta senzatii de neuitat in trenulete. I-am facut cadou aceasta excursie, iar bucuria lui a fost de nepretuit”, adauga Ellie White.

Just smile and be pretty… #nomakeup

A post shared by Ellie White (@elliewhitemusic) on


Ellie White are la activ o cariera muzicala de 15 ani, fiind, inainte de a-si lansa cariera solo, solista trupei fenomen DJ Project. Artista a lansat hituri precum Privirea Ta, Nu te mai caut, Power of Love, Sete de Noi, si a fost premiata cu trofee precum New Entry Top Hit, Best Female, Best New Act Romanian Music Awards, Best Romanian Song, Best Comeback, Girls Top Hit, Best Star, precum si prestigiosul Best Romanian Act, alaturi de DJ Project, la MTV Europe Music Awards. Artista are doi copii, un baiat, Mihai, in varsta de 6 ani, si o fata, Maria Alexis, de 3 ani.