Connect with us

Stiri externe

Elon Musk a devenit tată în secret

Elon Musk a devenit din nou tată, în secret. Artista Grimes a dezvăluit că în decembrie a venit pe lume cel de-al doilea copil pe care îl are cu fondatorul Tesla. Este o fetiță ce poartă numele de Exa Dark Sideræl Musk. Numele neobișnuit al bebelușului a fost inspirat de termenul de supercomputing exaFLOPS.

Publicat

pe

Elon Musk a devenit tată în secret

Elon Musk a devenit tată în secret. Grimes este cea care i-a mai dăruit un moștenitor, cu ajutorul unei mame surogat. Informația a fost confirmată de însăși proaspăta mămică pentru Vanity Fair.

Numele pe care fetița nou născută îl poartă este unul ciudat, în conformitate cu preferințele lui Elon Musk: Exa Dark Sideræl Musk. Grimes a dezvăluit că prenumele este o referire la termenul de supercomputing „exaFLOPS”.

Și mai ciudat este că cea mică a venit pe lume la câteva luni după ce Grimes și fondatorul Tesla s-au despărțit. Care este totuși relația lor în prezent? Artista este de părere că lumea din exterior nu poate înțelege genul de relație pe care îl are cu Musk.

„Probabil că aş putea să mă refer la el ca la iubitul meu. Dar suntem fluizi. Locuim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul. Avem genul nostru unic de relaţionare şi nu mă aştept ca ceilalţi să înţeleagă”, a declarat ea.

Acesta este cel de-al șaptelea copil al lui Elon Musk. Gemenii Griffin și Xavier Musk au în prezent 17 ani. Kai, Saxon și Damian Musk sunt tripleți și au 15 ani. În 2020, Grimes i-a dăruit un băiețel, pe micuțul X Æ A-Xii.

Elon Musk, 6 copii din relațiile anterioare