Connect with us

Stiri externe

Elon Musk, din nou cel mai bogat om din lume. Ce avere are acum!

La câteva luni după ce Elon Musk fusese detronat de pe prima poziție în topul miliardarilor lumii de Bernard Arnault, CEO LVMH, fondatorul Tesla și SpeaceX este din nou cel mai bogat om din lume. Iată ce avere are acum!

Publicat

pe

Elon Musk, din nou cel mai bogat om din lume. Ce avere are acum!

La începutul acestui an, Elon Musk pierduse prima poziție în topul miliardarilor lumii, realizat de Forbes. După ce acțiunile Tesla și-au redus drastic valoarea, locul său în exclusivistul clasament fusese luat de Bernard Arnault, CEO LVMH.

Iată însă că fondatorul Tesla și SpaceX pare că renaște din propria cenușă, exact ca pasărea Phoenix. La doar câteva luni distanță, Musk a reușit să își redobândească statutul de cel mai bogat om din lume.

Începând de ieri, Elon Musk a revenit în fruntea clasamentului, conform Bloomberg. Acesta a reușit să îi depășească la capitolul avere atât de Bernard Arnault (187 de miliarde de dolari), cât și pe Jeff Bezos (144 de miliarde de dolari).

În prezent, averea fondatorului Tesla s-ar ridica la 192 de miliarde de dolari. Averea lui Bernard Aranult ar fi scăzut odată cu prețul acțiunilor companiei pe care o deține, LVMH. Această companie deține unele dintre cele mai cunoscute brand-uri din industria fashion, printre care Louis Vuitton, Celine sau Dior.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *