Connect with us

Stiri externe

Elton John boicoteaza Dolce & Gabbana, dupa ce designerii i-au catalogat copiii drept „sintetici”!

Scandal de proportii intre Elton John si designerii Domenico Dolce si Steffano Gabbana, dupa ce acestia din urma au spus despre copiii artistului ca sunt „sintetici”! O multime de vedete, printre care Victoria Beckham, Ricky Martin si Sharon Stone au sarit sa-i ia apararea lui Elton John.

Publicat

pe

elton-john-dolce-gabbana

Un scandal de zile mari s-a iscat ieri, atunci cand designerii Domenico Dolce si Steffano Gabbana au declarat, despre copiii lui Elton John, nascuti cu ajutorul unei mame surogat, ca sunt „sintetici” si au spus ca adoptia in cuplurile gay este ceva „nenatural”, iar procrearea ar trebui sa apara doar in urma unui act de iubire dintre un barbat si o femeie.

elton-john-copii

Elton John a protestat, indemnanu-i pe internauti sa foloseasca hashtag-ul #BoycottDolceGabbana, pentru a arata ca nu sunt de acord cu spusele designerilor.

elton-john-copii3

„Cum indrazniti sa spuneti despre copiii mei frumosi ca sunt sintetici? Rusine sa va fie! Fertilizarea in vitro este un miracol ce permite oamenilor, straight sau gay, sa-si indeplineasca visul de a avea copii! Gandirea voastra arhaica este deomdata, la fel ca si creatiile voastre! Nu voi mai purta vreodata Dolce & Gabbana”, a scris Elton John pe internet.

dolce-gabbana

Asa cum era de asteptat, o multime de vedete au sarit sa ii ia apararea legendarului artist, postand mesaje de sustinere pe retelele de socializare.

victoria-beckham

Victoria Beckham este una dintre aceste vedete, care, desi a fost ambasador al brandului Dolce & Gabbana vreme de multi ani, acum a trecut de partea lui Elton John.

Advertisement

„Trimit dragostea mea catre Elton, David, Zachary, Elijah si toti copiii nascuti prin fertilizare in vitro”, a scris ea pe retelele sociale.

ricky-martin

Ricky Martin, care la randul sau are doi gemeni nascuti printr-o mama surogat, a scris: „Vocile voastre sunt prea puternice ca sa imprastie ura. Treziti-va, suntem in 2015! Iubiti-va pe voi insiva!”

courtney-love

„Tocmai mi-am strans toate hainele Dolce & Gabbana. Vreau sa le ard. Ceea ce se intampla e mai presus de vorbe si emotii. Boicotati bigotismul fara sens!”, a scris si Courtney Love.

sharon-stone

„Trebuie sa intalnim tipul asta de cruzime fata de copiii aflati la nevoie si au nevoie de case, familii si iubire…”, au fost cuvintele declarate de Sharon Stone cu privire la acest subiect.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *