Connect with us

Stiri Interne

Emily Burghelea, rasă în cap după accidentul din Mauritius. Ce diagnostic a primit!

Emily Burghelea, cunoscuta influenceriță și fostă asistentă TV, a împărtășit pe rețelele sociale imagini tulburătoare de pe patul de spital, după ce a fost victima unui grav accident în Mauritius. Aceasta a apărut rasă în cap și a dezvăluit diagnosticul îngrijorător pus de medici.

Publicat

pe

Emily Burghelea, rasă în cap după accidentul din Mauritius. Ce diagnostic a primit!

Recent întoarsă dintr-o vacanță în Mauritius, Emily Burghelea a trecut printr-o experiență dramatică. În drum spre aeroport, taxiul în care se afla împreună cu nașa sa a intrat frontal într-un TIR. Impactul a avut loc pe un drum neiluminat. Vizibilitatea redusă și farurile mașinilor de pe contrasens au contribuit la tragedie. Emily a suferit răni serioase și a necesitat investigații medicale amănunțite imediat după întoarcerea în România.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Pe data de 3 iulie, Emily și-a informat urmăritorii că a trecut prin multiple investigații și a primit un diagnostic clar. Printre altele, ea a găsit timp să meargă și la biserică pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu că a supraviețuit acestui accident teribil.

La o zi după investigații, influencerița a anunțat că urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. În timp ce aștepta să intre în sala de operații, Emily a mărturisit că se teme de schimbările pe care le-ar putea aduce această experiență. „Nu știu dacă ceva o să mai fie la fel,” a scris ea pe social media.

Emily a dezvăluit că diagnosticul pus de medici este unul grav: triplă fractură de os zigomatic, fractură etmoid, lacrimal și maxilar. Într-o postare pe rețelele sociale, ea a scris: „Am lacrimi în ochi și aștept. Sunt pregătită și mă rog. Timpul trece greu și nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum. Oare ce părere vor avea copiii de noua mea freză?”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Inițial, Emily a publicat câteva imagini în care fața ei era aproape desfigurată, explicând ulterior că acestea sunt rezultatul accidentului îngrozitor. Ea a povestit detaliile tragicului incident și a sunliniat că a supraviețuit doar datorită intervenției divine.