Connect with us

Stiri externe

Emily in Paris, sezonul 4. Când se lansează pe Netflix

La aproape doi ani după lansarea sezonului trei din Emily in Paris, fanii așteaptă cu nerăbdare apariția sezonului patru pe Netflix. Iată când vom putea urmări, pe platforma de streaming, noile aventuri ale simpaticei Emily, rol interpretat de Lily Collins.

Publicat

pe

Emily in Paris, sezonul 4. Când se lansează pe Netflix

Sezonul trei din serialul Emily in Paris s-a lansat pe Netflix în decembrie 2022. A trecut un an și jumătate de atunci, iar fanii așteaptă acum cu nerăbdare să revadă aventurile prin capitala franceză ale simpaticei Emily.

Iată că așteptarea lor va lua sfârșit în această vară. Prima parte a sezonului 4 se va lansa pe 15 august. Cea de-a doua parte o lună mai târziu, pe data de 12 septembrie.

Serialul o are în rol principal pe Lily Collins în rolul lui Emily Cooper, o americancă ce se mută la Paris pentru a ajuta filiala de marketing franceză a companiei sale. De-a lungul poveștii, Emily trebuie să se adapteze provocărilor în carieră, prietenii și viața amoroasă.

Cel mai probabil, personajele importante vor reveni și în următorul sezon. Este vorba despre Lily Collins (Emily), Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) și Bruno Gouery (Luc).

Cât despre Alfie, personaj interpretat de Lucien Laviscount, producătorii show-ului spun că va fi în continuare parte din acest proiect. Emily va fi nevoită să învețe să lucreze alături de Alfie, indiferent de cum vor evolua lucrurile în relația lor personală. Va fi un sezon despre gestionarea emoțiilor și relațiilor complicate.