Connect with us

ADPM Cool

Emoticoanele pe care nu le mai folosește noua generație. Unul dintre ele se vrea interzis!

Emoticoanele au devenit parte constantă din comunicarea online undeva pe la începutul anilor 2000. Anii au trecut și se pare că multe dintre ele nu mai sunt acum pe placul noii generații. Mai mult decât atât, unul dintre ele se vrea interzis! Iată despre care este vorba!

Publicat

pe

Emoticoanele pe care nu le mai folosește noua generație. Unul dintre ele se vrea interzis!

De când au apărut rețelele de socializare, comunicarea online este la ordinea zilei. Emoticoanele sunt parte constantă a acestui tip de comunicare încă de la finele anilor 90, începutul anilor 2000. Atunci când vine însă vorba despre tinerii din Generația Z, ei le consideră demodate pe multe dintre ele.

S-a făcut recent un studiu pentru a stabili care emoticoane nu mai sunt pe placul tinerilor de azi. Conform Click! pentru femei, cercetarea a fost realizată pe un eșantion de 2000 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 29 de ani.

Potrivit acestui studiu, zâmbetul forțat (😬) și sărutul (💋) sunt cele mai demodate emoji-uri. Pe placul tinerilor nu sunt nici emoticonul care exprimă dragoste (😍), dar nici mâinile care aplaudă (👏).

Printre emoji-urile demodate se mai numără maimuța care își acoperă ochii (🙈), dar și cel care plânge (😭).

Advertisement

În locul clasicei inimioare (❤️), tinerii din prezent preferă simbolul scrisorii de dragost e (💌).

Există chiar și un emoticon care se vrea interzis. Este cel care exprimă aprobarea (👍). Circa 24% dintre tineri au votat online interzicerea acestuia.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *