Connect with us

Stiri Interne

Erika Isac a lansat Femei în Parlament. Cum sună piesa și pentru ce militează!

După ce a devenit celebră odată cu piesa Macarena, Erika Isac a lansat acum Femei în Parlament. Artista descria acest nou single drept o continuare a mesajului din celebra și controversata Macarena. Iată cum sună!

Publicat

pe

Erika Isac a lansat Femei în Parlament. Cum sună piesa și pentru ce militează!

Erika Isac a lansat, luna trecută, Macarena. Piesa a devenit rapid virală și a strâns peste 4.6 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, numeroase distribuiri pe rețelele de socializare.

Acum, artista revine în atenția publicului cu Femei în Parlament. Piesa este lansată azi, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii.

Conform paginademedia.ro, melodia a fost compusă în urmă cu câteva luni. Noul single este o continuare a mesajului controversat din Macarena.

În plus, din versuri nu lipsesc trimiterile la Mirel din Turnu Măgurele: „La ce razboaie ai fost ultima dată tu, Mirel? Că un story de la sală nu te face colonel!”

„Susţine ideea de femei în poziţii de lider, că sunt un pic mai rare decât bărbaţii, după cum bine ştie toată lumea. Este un singur cuvânt urât în toată piesa. E mai mai lejer decât Macarena”, a declarat Erika.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *