Connect with us

Stiri externe

Eșecul lui Meghan Markle. Spera la mega celebritate, dar a ajuns ținta ironiilor

Meghan Markle spera că documentarul Netflix și cartea biografică a Prințului Harry vor spori celebritatea sa și a soțului ei. Din păcate însă, se pare că efectul nu a fost nici pe departe cel dorit. În loc de celebritate, cei doi au ajuns ținta ironiilor.

Publicat

pe

Eșecul lui Meghan Markle. Spera la mega celebritate, dar a ajuns ținta ironiilor

Meghan Markle nu face nicio mișcare fără să o gândească bine înainte. La fel se pare că s-a întâmplat și cu lansarea documentarului Netflix și a cărții biografice a Prințului Harry. Meghan spera ca acestea să sporească gradul de celebritate de care ea și soțul ei se bucură. Socoteala de acasă nu se potrivește însă întotdeauna cu cea din târg. Zicală pe care cei doi o resimt din plin, scrie presa internațională.

Conform Daily Express, Meghan Markle era sigură că lansarea volumului Spare le va aduce, ei și Prințului, mai multă celebritate și admirația oamenilor. Kinsey Schofield, comentator regale, crede că efectul a fost exact invers. În loc să se bucure de succes, cei doi au ajuns ținta ironiilor.

În cartea biografică, Prințul Harry vorbește despre noaptea în care și-a pierdut virginitatea. Ca răspuns, Saha Walpole, prima sa parteneră de amor, a ieșit public și a vorbit la rândul ei despre acea noapte. A acceptat invitația jurnalistului Piers Morgan, căruia i-a dat un interviu în detaliu despre noaptea de dragoste cu Prințul. Ba mai mult decât atât, Sasha a dat de înțeles că Harry nu ar fi dat de bunăvoie atât de multe detalii despre întâlnirea lor.

„Sunt sigură că atât Meghan, cât și Harry sunt complet şocați de acest lucr. Nu cred că Harry a crezut vreo clipă că Sasha va ieși vreodată în față. Ea a fost menționată atât de scurt în cartea lui, dar a expus-o ca și cum ar fi fost importantă. I-a dat chiar o mai mare importanţă decât ar fi vrut el. Meghan trebuie să fie extrem de jenată de reacția pe care a provocat-o. Şi, clar, acesta nu este genul de atenție pe care și-o dorește. Cel mai probabil, ea a crezut că această carte îi va propulsa și le va spori statutul de celebritate, dar, în cele din urmă, i-a transformat în ținta glumelor”, a declarat comentatorul regal.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *