Connect with us

Stiri Interne

Este însărcinată Monica Bîrlădeanu? Ce spune actrița!

Monica Bîrlădeanu le-a dat de gândit fanilor după apariția în programul de Revelion difuzat de Pro TV. În urma unei declarații a actriței, în spațiul public au apărut informații conform cărora aceasta ar fi însărcinată. Este sau nu adevărat? Iată ce spune vedeta!

Publicat

pe

Este însărcinată Monica Bîrlădeanu? Ce spune actrița!

Monica Bîrlădeanu este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din România. De mai bine de jumătate de an, ea trăiește o poveste de dragoste discretă cu Dr. Valeriu Gheorghiță, omul care a condus în România campania de vaccinare anti COVID-19.

Cei doi pare că se înțeleg de minune, însă își trăiesc povestea departe de ochii curioșilor.

La sfârșit de ani, îndrăgostiții au petrecut o vacanță la munte, în Italia.

Monica s-a numărat printre vedetele ce anul acesta au luat parte la Protevelion. Este vorba despre programul de Revelion difuzat de postul de televiziune Pro TV. În cadrul show-ului, vedeta a făcut o declarație care a pus presa pe jar.

Advertisement

„De la anul 2024 îmi doresc o masă plină. Momentan, asta are sens doar pentru mine. Vă spun însă la sfârșitul anului viitor la ce m-am referit”, a spus actrița.

În acel moment, artista de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița a exclamat: „E însărcinată!”

Acest moment i-a pus pe fani pe gânduri, iar presa a tot scris în ultimele zile despre o posibilă sarcină. Iată însă că actrița a făcut lumină în acest caz și a spus care este adevărul.

„Știu că se tot scrie într-una, dar sunt fake news. Nu sunt însărcinată”, a scris Monica pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *