Connect with us

News

Este Samantha Barks noua iubita a lui Russel Crowe? Tot Hollywood-ul vuieste despre chimia dintre cei doi actori din „Les Miserables”!

Dupa ce s-a speculat ca ar avea o relatie cu Natalie Imbruglia, despre Russel Crowe (48 de ani) se spune acum ca s-ar iubi cu Samantha Barks (22 de ani), colega sa de platou din pelicula „Les Miserables”.

Publicat

pe

russel-crowe-samantha-barks

O revista australiana sustine ca Russel Crowe si Samantha Barks au dezvoltat in ultima perioada o „relatie cu totul si cu totul speciala”.

Un apropiat al celor doi a declarat pentru pulicatia respectiva ca la petrecerea de dupa Premiile Oscar, Barks si Crowe nu au fost zgarciti in gesturi tandre si priviri languroase.

„Ea ii atingea permanent mana, chicotind si sorbindu-i fiecare cuvant, iar el a savurat orice moment petrecut in compania ei”, a povestit sursa.

Samantha Barks colaboreaza cu actorul, iar in ultima vreme a putut fi vazuta cantand alaturi de el la diferite evenimente in New York.

“Russel si cu mine cantam impreuna. Cant cu trupa lui si tinemmin permanenta legatura. E cool. Am cantat la cateva evenimente in New York si de fiecare data cand suntem liberi… ne place sa repetam!”, a declarat Samantha Barks in luna ianuarie.

In ciuda apropierii vizibile dintre ei, familia Samanthei neaga informatiile legate de o posibila relatie amoroasa. Tata lei, Richard Barks, sustine ca Russel si Samantha sunt “doar prieteni”.

Fotografiile aparute in publicatia din Australia ii infatiseaza pe cei doi in haine de fitness, luand masa impreuna la un local din Beverly Hills.

Cei doi au fost de asemenea impreuna la ceremonia de decernare a Oscarurilor, acolo unde pelicula “Les Miserables” a castigat nu mai putin de 3 statuete de aur.

Un spectator a declarat revistei ca “aparent, Russel si Sam s-au salutat precum doi prieteni vechi, dar ca a fost electric sa-i privesti cum flirtau”.

Intr-un interviu, Samantha Barks a povestit ca in perioada filmarilor pentru „Les Miserables”, s-a inteles de minune cu Russel Crowe.  

“Ne-am simtit de minune petrecandu-ne timpul impreuna. A fost extraordinar!”, a spus ea.

Actorul a scris despre mai tanara lui posibila iubita pe Twitter, spunand ca au facut sport impreuna, iar mai apoi, complimentand-o inainte de aparitia la Oscaruri… prin intermediul acekleiasi retele de socializare.

russel-crowe-samantha-barks-1

Sam a postat pe Internet o fotografie de pe platourile de filmare, in care Russel pare sa ii dea lectii de box.

Russel Crowe si Danielle Spencer, cea care i-a fost sotie timp de 9 ani, s-au separat in luna octombrie a anului trecut si sunt acum pe punctul de a-si oficializa despartirea.