Connect with us

Stiri Interne

Eugenia Șerban, ordin de restricție pentru fiul ei. Ce s-a întâmplat!

Actrița Eugenia Șerban trece prin momente extrem de dificile și a fost nevoită să ceară ordin de restricție împotriva propriului său fiu. Iată ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la această decizie!

Publicat

pe

Eugenia Șerban, ordin de restricție pentru fiul ei. Ce s-a întâmplat!

După o perioadă grea în care s-a luptat pentru viața ei, fiind diagnosticată cu cancer în urmă cu câțiva ani, Eugenia Șerban traversează acum din nou momente dificile. Actrița a fost nevoită să ceară ordin de restricție împotriva propriului său fiu, Lorans Fawaz Bataineh.

Conform cancan.ro, decizia magistraților a fost în favoarea ei. În consecință, fiul actriței nu mai are voie să se apropie la o distanță mai mică de 300 de metri de aceasta.

Se pare că, înainte de a lua această decizie drastică, vedeta a traversat momente de coșmar. Cel care i-a făcut viața un calvar este chiar fiul pe care l-a crescut singură.

Cauza? Tânărul a intrat într-un anturaj nepotrivit și a căzut pradă dependenței de droguri. Din cauza lipsei banilor și din dorința de a-și procura substanțe interzise, Lorans a ajuns să fie violent cu propria mamă.

Aceasta a fost supusă la amenințări și violențe fizice și verbale din partea celui care i-a dat viață. După mai mult timp în care a suportat acest tratament, actrița a apelat la instanță.

Autoritățile s-au deplasat la domiciliul celor doi și au constatat situația în care se află Lorans. Astfel, i-au dat câștig de cauză Eugeniei Șerban și au aprobat ordinul de restricție.

Pe o perioadă de cel puțin un an, tânărul nu se va mai putea apropia de mama lui.