Connect with us

Stiri Interne

Eva Măruță, rol principal în film. Cum a fost aleasă!

La doar 8 ani, Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, joacă rolul principal într-un nou film românesc, alături de actorul Alex Bogdan. Filmările au început deja, iar Eva se descurcă de minune în rolul de actriță. Iată cum a fost aleasă!

Publicat

pe

Eva Măruță, rol principal în film. Cum a fost aleasă!

Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, face primii pași în cariera de actriță. La doar 8 ani, aceasta joacă rolul principal în noua comedie românească „Tati part-time”, alături de Alex Bogdan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bromania (@bromania)

Advertisement

Scenariul este scris de BRomania și Letiția Roșculeț. Filmările au început deja de câteva zile, iar producția se va lansa în prima parte a anului 2024.

Povestea este cea a lui Iustin (Alex Bogdan), un avocat a cărui viață este dată peste cap de vizita neașteptată a finei sale, Maya (Eva Măruță).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Advertisement

Din distribuție mai fac parte nume precum Alexandru Ion, Doina Teodoru, George Ivașcu, Nelu Cortea sau Raluca Aprodu.

Mulți se întreabă cum a fost Eva aleasă pentru acest rol. BRomania spune că a urmărit-o multă vreme pe social media, unde Eva se bucură de foarte mare succes.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @tati.part.time

Advertisement

„Este o fetiţă deosebită, inteligentă şi foarte bine educată. După ce am facut nişte probe cu ea, ne-am dat seama toţi că este persoana potrivită să o joace pe Maya”, a declarat el pentru paginademedia.ro.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *