Connect with us

ADPM Coffee Break

Evolutia unui superstar! Oprah Winfrey, momentele cu care a facut istorie!

De la actrita si pana la mogul de televiziune, Oprah Winfrey le-a facut pe toate cu succes. A sarbatorit in urma cu doar doua zile aniversarea a 60 de ani de viata, dintre care mai bine de 30 i-a trait in lumina reflectoarelor, devenind in timp un om de televiziune iubit si admirat nu doar de americani, ci de o lume intreaga!

Publicat

pe

Oprah Winfrey

In 1983, Oprah a trecut de la a prezenta un micut jurnal de stiri la a modera o emisiune matinal in Chicago, emisiune ce i-a adus celebritatea si s-a transformat intr-un final in bine cunoscutul „The Oprah Winfrey Show”. Restul este istorie, iar Oprah a devenit in timp, pe langa realizatoarea celui mai iubit show de televiziune, conducatoarea unei reviste si a unui post tv (OWN), dar si o foarte respectata actrita.

A fost, de-a lungul anilor, martora unor momente ce au facut istorie, fie ca este vorba despre domeniul divertismentului, cel politic ori social.

Cateva dintre aceste momente, dar si schimbarile de look prin care Oprah Winfrey a trecut de-a lungul anilor, vi le prezentam in continuare.

Dovada a faptului ca este o actrita extrem de talentata, Oprah a primit o nominalizare la Screen Actors Guild Awards, gratie rolului pe care l-a interpretat in pelicula „The Butler” (2013).

oprah-evolutie-1

Cu ceva timp inainte sa-si paraseasca functia, Richard M. Daley, fostul Primar al orasului Chicago, i-a oferit celebrei Oprah Winfrey o placuta stradala cu numele ei.

oprah-evolutie-2

Presedintele Barack Obama si Prima Doamna, Michelle Obama, au fost invitati la una dintre ultimele emisiuni pe care Oprah le-a inregistrat in Chicago (aprilie 2011). Este cunoscuta apropierea dintre Oprah si familia prezidentiala, inca de cand vedeta de televiziune a plans de bucurie atunci cand Barack Obama a castigat alegerile.

oprah-evolutie-3

Oprah prezinta, cu multa mandrie si bucurie in suflet, grila de programe a postului tv patronat de ea, OWN.

oprah-evolutie-4

Oprah pozeaza alaturi de Lady Gaga, purtand ochelari de soare identici cu ai artistei si tinand in mana o fundita de pus in par pe care a primit-o cadou de la insasi Mama Monstru.

oprah-evolutie-5

Oprah Winfrey cantand alaturi de Fergie si will.i.am de la Black Eyed Peas, in timpul filmarii unei editii a emisiunii „The Oprah Winfrey Show”.

oprah-evolutie-6

Extrem de fericita, Oprah primeste cu bucurie o diploma onorifica de absolvire din partea lui Richard Brodhead, presedinte al prestigioasei Universitati Duke.

oprah-evolutie-7

In anul 2007, Oprah Winfrey a organizat o strangere de fonduri pentru campania electorala a lui Barack Obama, sustinandu-i acestuia cat de mult a putut candidatura la presedentia SUA.

oprah-evolutie-8

Pe 2 ianuarie 2007, Oprah a inaugurat Leadership Academy for Girls School in South Africa, scoala pe care a deschis-o cu scopul de a le invata pe fetele din Africa de Sud sa devina niste oameni buni si demni, oameni cu putere de decizie si calitati de lider.

oprah-evolutie-9

Alaturi de celebrul Bono, frontman al trupei U2, Oprah a participat, in 2003, la gala de dinaintea concertului „Give 1 Minute to AIDS”, eveniment organizat de Nelson Mandela Foundation 46664.

oprah-evolutie-10

Cu ajutorul fundatiei sale, Oprah Winfrey i-a vizitat in 2002 pe copiii din Durban (Africa de Sud), daruindu-le atunci alimente, imbracaminte, pantofi, rechizite, carti si multe jucarii.

A ramas in memoria tuturor momentul in care Tom Cruise a venit in emisiunea celebrei Oprah pentru a vorbi despre relatia lui cu Katie Holmes aflata pe atunci, in 2005, abia la inceput. Manat de euforia momentului, actorul a inceput sa danseze cu picioarele pe canapea, exprimandu-si astfel iubirea pentru cea care acum ii este fosta sotie.

oprah-evolutie-11

George W. Bush o saruta duios pe obraz pe Oprah in anul 2000, dupa ce a participat ca invitat in emisiunea acesteia.

oprah-evolutie-12

Alaturi de Diana Ross si Barbara Walters, Oprah pozeaza la panou cu ocazia evenimentului de lansare a revistei sale, „O”, in aprilie 2000.

oprah-evolutie-13

Oprah a jucat alaturi de Danny Glover in pelicula „Beloved”, o adaptare a regizorului Jonathan Damme dupa romanul omonim scris de Toni Morrison.

oprah-evolutie-14

In 1998, a fost data un judecata de catre crescatorii de vite din Texas dupa ce a spus, in cadrul talk show-ului sau, ca industria carnii de vita din SUA ar putea risca sa raspandeasca boala vacii nebune. Procesul a fortat-o pe Oprah sa-si mute, vreme de cateva editii, emisiunea in Amarillho, Texas. A castigat procesul, fermierii au facut recurs, totul terminandu-se in 2002.

oprah-evolutie-15

Oprah a acceptat, in 2007, sa alerge in cadrul unui maraton caritabil, in scopul strangerii de fonduri pentru fundatiile destinate femeilor bolnave de cancer.

oprah-evolutie-16

Insotita de iubitul ei, Stedman Graham, Oprah a participat in 1987 pentru prima oara la gala de decernare a Daytime Emmy Awards. A si castigat atunci nu mai putin de 3 trofee!

oprah-evolutie-17

In 1994, Oprah a facut cunoscut cazul in care o femeie pe nume Susan Smith a inecat doi copii, lasandu-si masina sa se scufunde intr-un lac. Cazul a captat apoi atentia la nivel national.

oprah-evolutie-18

Pe 16 noiembrie 1988, Oprah a adus in platoul emisiunii sale nu mai putin de 30 de kilograme de grasime, pentru a ilustra cat de mult a slabit. Momentul a ramas in amintirea telespectatorilor, chiar daca de atunci si pana astazi au urmat numeroase fluctuatii de greutate pentru Oprah. Mai tarziu, vedeta de televiziune a recunoscut ca acela este un moment iconic pe care insa nu l-ar repeta daca ar mai avea ocazia.

oprah-evolutie-19

In 1985, Oprah a jucat, alaturi de Whoopi Goldberg si Rae Dawn Chong, in pelicula „The Colour Purple”, primind atunci chiar si o nominalizare la Oscar pentru rolul ei.

oprah-evolutie-20

Oprah Winfrey avea doar 18 ani atunci cand a primit titlul de Miss WVOL din partea unui post local de radio din Nashville. Si-a descoperit atunci pasiunea pentru media, a devenit reporter de televiziune si radio la posturi locale, facandu-se remarcata si construindu-si in timp o cariera de invidiat.