Connect with us

Stiri externe

Exagerările aberante pe care le spun Meghan și Harry în documentarul de pe Netflix

Ieri s-a lansat documentarul Harry și Meghan pe Netflix, serialul în care foștii Duci de Sussex vorbesc despre relația lor și motivele pentru care au decis să renunțe la rolurile active din Familia Regală și să se mute în America.

Publicat

pe

Exagerările aberante pe care le spun Meghan și Harry în documentarul de pe Netflix

„Harry și Meghan” se numește documentarul scandalos pe care Netflix l-a lansat ieri. Va fi un serial în șase părți, iar primul lansat este Volumul 1, care include trei episoade. Celelalte trei vor fi lansate joia viitoare, pe 15 decembrie. Proiectul stârnește multă rumoare.

Documentarul realizat de Netflix vorbește despre povestea lor. Inclusiv controversele în urma cărora au hotărât să renunțe la a mai fi parte din Familia Regală. Serialul include interviuri cu ei, dar și cu apropiați ai celor doi. Oameni care până acum nu au mai vorbit niciodată public despre relația dintre Harry și Meghan. De asemenea, istorici și jurnaliști care analizează felul în care media le-a afectat viețile.

În mare, se vorbește despre discriminarea legată de rasă, dar și de jurnaliștii agresivi. Se face chiar o paralelă cu accidentul mortal din 1997 în urma căruia Prințesa Diana și-a pierdut viața. Harry spune că au existat momente în care s-a temut pentru viața sa și a alesei sale. O exagerare, spune presa internațională. Meghan nu face altceva decât să se victimizeze atunci când compară situația ei cu cea a regretatei Lady Di.

Advertisement

„Am fost îngrozit. Nu am vrut ca istoria să se repete”, sunt cuvintele spuse de Prințul Harry.

Presa britanică a publicat declarații ale surselor din apropierea Familiei Regale. Toți spun la unison că nu ar fi existat episoade în care Harry și Meghan să se teamă real pentru viețile lor din cauza paparazzilor. Nu unele care să justifice această paralelă cu situația Prințesei Diana.

„Să te plasezi pe aceeași poziție cu o femeie care a fost urmărită într-o altă eră a mass-media și a murit într-un accident de mașină este dezgustător”, declară una dintre surse.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *