Connect with us

News

Exclusiv! Bianca Dragusanu a refuzat propuneri de la Kanal D si Antena 2 pentru „Dansez pentru tine”!

„Papusa de oase” Bianca Dragusanu se ambitioneaza sa demonstreze ca are aptitudini de dansatoare, astfel ca din toamna o vom vedea la „Dansez pentru tine”. Decizia Biancai vine dupa cateva saptamani in care aceasta a negociat pentru mai multe proiecte de televiziune atat cu Kanal D cat si cu Antena 2.

Publicat

pe

Bianca Dragusanu s-a aflat in negocieri cu PRO TV, Kanal D si Antena 2 pentru proiecte de televiziune care punctau reintoarcerea ei pe micul ecran, dupa ce aceasta a fost pusa pe liber de Antena 1.

Cu toate ca de la Antena 2 si Kanal D ar fi primit propuneri de emisiuni pe care sa le modereze, Bianca a ales „Dansez pentru tine”, acolo unde o vom vedea de la jumatatea lunii octombrie. Inca nu s-a definitivat lista completa a concurentilor de la „Dansez pentru tine”, insa mai este mentionat numele Danei Rogoz printre concurentele acestei editii.

Avand in vedere ca Bianca Dragusanu este doar piele si os este interesant de observat cum va rezista aceasta in „competitia visurilor” de la PRO TV, avand in vedere programul solicitant de antrenament. Nu se cunoaste exact suma negociata de Bianca Dragusanu pe o editie de concurs, insa aceasta ar sari de 2000 de euro.

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *