Connect with us

News

Exclusiv! Dana Budeanu concureaza la „Te PROvoc la dans”

Pro Tv va transmite in aceasta primavara varianta autohtona a formatului international „Dancing with the Stars”. Prezentatori vor fi Cabral si Mihaela Radulescu, iar printre concurenti se numara si designerul Dana Budeanu. Alaturi de ea, cel mai probabil, vor mai intra in concurs Oana Zavoranu, Laura Cosoi, Lidia Buble si Lora.

Publicat

pe

Prietena cea mai buna a Mihaelei Radulescu,  designerul Dana Budeanu, va concura la noua emisiune „Dancing with Stars”, care va debuta in aceasta primavara la PRO TV. Sursele noastre ne-au confirmat ca Dana Budeanu se afla printre vedetele cooptate in show-ul care va duce mai departe traditia „Dansez pentru tine”. Referitor la alte vedete care vor intra in competitie mai sunt vehiculate, insa nu si confirmate, nume precum Oana Zavoranu, Lidia Buble, Lora sau Laura Cosoi.

Numele Lorei este aproape sigur, avand in vedere ca artista s-a retras din concursul Eurovision, acolo unde era considerata drept favorita.

Noul show de la PRO TV va numi ”Te PROvoc la dans”. Prezentatorii show-ului vor fi Cabral si Mihaela Radulescu. In perioada urmatoare se va anunta si componenta juriului, iar la acest aspect se zvoneste ca vom avea parte de mari surprize!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *