Connect with us

News

Exclusiv! Elena Udrea:”Nu am timp sa caut produsele bio. Mananc ce gasesc”

Prezenta la evenimentul ce a marcat trei ani de la infiintarea Asociatiei MaiMultVerde, Elena Udrea a povestit pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D propria ei viziune asupra a ceea ce inseamna un trai eco. Reportajul de la MaiMultVerde reuneste mai multe vedete care raspund la aceleasi intrebari si va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 19:45, la Kanal D.

Publicat

pe

Evenimentul ce a marcat trei ani de la infiintarea Asociatiei MaiMultVerde a avut loc la Centrul de Plasament „Robin Hood” din Bucuresti si a reunit foarte multe celebritati care au fost luate la intrebari de echipa emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D despre „traiul eco” si „alimentatia bio”.

„Pentru mine trai eco inseamna ceea ce mi-as dori eu mai mult. Sa merg intr-o zona de munte, in mijlocul naturii si sa ma hranesc cu produse crescute in curtea proprie”, declara Elena Udrea.

„Un trai eco inseamna sa te gandesti ca resursele de azi trebuie sa le foloseasca si copii, nepotii si stranepotii tai. Resursele nu trebuie epuizate, ci doar folosite…”, spune Dragos Bucurenci.

„Un trai eco inseamna a avea mai multa grija de tot ceea ce inseamna sanatate, crestere, educatie”, este de parere Andreea Perju.

„Ar insemna sa avem mai multa grija de mediu. Mai putine pungi de plastic aruncate peste tot si mai putina harte consumata aiurea”, este de parere Amalia Nastase.

Intrebate daca au adoptat un regim de alimentatie bio, raspunsurile vedetelor sunt urmatoarele:

„Nu prea am cum. Cad in capcana celor care traiesc in ritmul alert al vremurilor noastre. Nu am timp sa caut produsele bio. Mananc ce gasesc”, spune Elena Udrea.

„Recunosc ca obisnuiesc sa cam sar peste micul dejun. De cateva luni am scos carnea din regimul meu alimentar. Incerc sa ma hranesc cat se poate de sanatos”, declara Amalia Nastase.

„Da, insa este foarte greu. Unde le gasesc si cum sa fac sa le cumpar astfel incat sa nu ma falimentez?”, se intreaba Dragos Bucurenci.

Reportajul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, cu incepere de la ora 19:45. 

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *