Connect with us

Interviuri

Exclusiv; „Colega mea ma numea Hitler!”

Publicat

pe

 In primul ei interviu pentru Agentia de Presa Mondena, Lora Petrescu din trupa Wassabi ne ofera detalii despre neintelegerile pe care le-a avut cu celelalte membre ale trupei si ne asigura ca formatia Wassabi isi va pastra componenta neschimbata cel putin pana in toamna, data la care expira contractul pe care trupa l-a incheiat cu casa de discuri Roton.

 

 

Lora, pana la urma parasesti sau nu trupa Wassabi?

Advertisement

Au existat cateva conflicte in trupa dupa ce am realizat ca nu mai evoluam toate in aceeasi directie. Atunci cand formezi o echipa, toti membrii trebuie sa lupte pentru a atinge anumite scopuri comune iar acest lucru nu se mai intampla in trupa Wassabi. Pana la urma neintelegerile s-au rezolvat iar acum ne concentram toate asupra albumului de debut si asupra noului single “Don’t Go Baby”, la care am filmat clip de curand.

 

Ce anume s-a intamplat mai exact de ati ajuns sa va certati?

Advertisement

Eu si Lisa am fost prietene bune, ieseam impreuna, eram de nedesparitit. Si de multe ori ni se intampla sa ne completam propozitiile una alteia si sa credem ca la noi telepatia functioneaza foarte bine. De cateva luni insa am observat ca Lisa si-a schimbat comportamentul fata de mine. Am vrut sa stiu motivele. Ea s-a simtit ofensata de aceasta remarca si dintr-o contradictie totul a degenerat intr-o cearta cand in scena au intervenit si celelalte fete care nu erau de acord cu mine.

 

 

Advertisement

Am auzit cum ca i-ai fi gasit odata jurnalul Monei unde a scris cateva lucruri mai neplacute despre tine.

Asta este o povestioara amuzanta despre care stie multa lume. Mai ales prietenii nostri. Da, odata cand faceam ordine in camera ei. Am gasit jurnalul Monei care arata ca un caiet normal din care am avut nevoie de o fila. Am constatat atunci, cu stupoare, ca Mona povestea in jurnal foarte urat despre mine si ma asemana cu… Hitler. Lisa imi citea si eu ma minunam.

 

In ce sens te-a catalogat asa? Chiar ai fost… Hitler?

Advertisement

Mona a scris lucrul acesta mai mult in joaca. Impreuna cu fetele am trecut prin momente foarte dificile la inceput. Eu si Moga am gandit aceasta trupa iar, dupa ce le-am gasit pe fete iar ele s-au mutat in Bucuresti, am inceput sa locuim si sa lucram impreuna. Cum nu aveam concerte, nu aveam bani sa ne sustinem asa ca eu compuneam pentru alti artisti doar pentru a aduce bani in casa ca sa avem toate patru cu ce supravietui. A fost o perioada foarte dificila in care, din lipsa de bani, portionam mancarea. Din acest motiv Mona m-a comparat in jurnalul ei cu Hitler. I-am explicat apoi ca am gasit jurnalul si ca e totul ok dar mi-ar placea pe viitor sa vorbeasca despre lucrurile care nu-i convin. Si eu am invatat sa nu mai caut foi in caiete care nu-mi apartin.

 

 

Advertisement

Asadar ati solutionat toate neintelegerile si ca proiectul Wassabi merge mai departe in formula de patru?!

Oamenii evolueaza in directii diferite de multe ori, dar nu putem lasa niste „ciocniri” pe plan personal sa ne afecteze relatia profesionala. Wassabi inseamna 4 fete. Lora, Vero, Mona si Lisa… cel putin pana cand ne va expira contractul. Oamenii care se ocupa de noi au remediat aceasta problema a neintelegerii dintre noi astfel ca fiecare poate accepta invitatii de a sustine un mic recital. Este normal acest lucru. Dar atunci cand scrie Wassabi undeva, oamenii vor stii ca suntem toate 4.

 

Advertisement

Este foarte ciudat ceea ce imi spui pentru ca am vazut de curand un afis ce anunta un concert Wassabi si tu nu erai pe acel afis. Si mai mult, acum cateva zile a aparut pe net teaserul noului vostru clip care, apoi, a fost retras de Lisa Cristian.

 

In ceea ce priveste clipul, casa de discuri Roton va lua decizii in numele trupei Wassabi ca sa nu mai existe probleme. Acest mic incident a fost rezolvat si ne cerem scuze presei online care a promovat teaserul pentru acest inconvenient. Cat despre afisul cu pricina pot sa spun, foarte probabil, ca a fost o greseala de print.

 

Advertisement

Pe de alta parte, nu ai pierdut timpul si te pregatesti de un album solo?

 

Un album solo era oarecum firesc avand in vedere colaborarile mele de pana acum. In prezent lucrez cu Moga, baietii de la Agresiv, Connect-r la un nou material care va fi ceva foarte cool. Sper sa lansez primul single cat de curand.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *