Connect with us

Stiri Interne

Exclusiv! Sore: „In relatia cu un barbat sunt

Intr-un interviu acordat pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D, Sore marturiseste ca punctul ei forte in relatia cu un barbat este „jmecheria”. Sore stie cum sa jongleze cu barbatii si cum sa-i cucereasca fara scapare.

Publicat

pe

sore

Sore marturiseste intr-un interviu acordat pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D ca punctul ei forte in materie de relatii este „jmecheria”.

„Daca ar fi sa ma intrebi pe mine care e punctul meu forte atunci cand vine vorba de relatia barbat-femeie as spune ca este jmecheria! Cu j! Jmecheria! Ma pliez pe situatii, pe glume, stiu cum sa am un du-te vino, sa-l si aduc la picioarele mele dar si cum sa-l las sa plece”, declara Sore.

In ceea ce priveste provocarile actoricesti, Sore nu ar spune NU unor scene provocatoare, iar daca scenariul prevede si pelicula merita atunci ar renunta complet la haine pentru un rol.

„Daca as fi in stare sa ma dezbrac asa cum a facut Jojo intr-un film? Da, da. Mai ales daca rolul este ofertat. Daca insa depaseste granite si devine vulgar atunci am sa refuz. Pot face acest lucru si acum, la 24 de ani, dar si mai tarziu, pe la 40 de ani, dar sa fie un act artistic”, mai spune Sore.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.