Connect with us

News

Exclusiv! Tania Budi: „Am suferit depresii si am fost dependenta de pastile. Le-am luat doi sau trei ani”

Tania Budi marturiseste, in exclusivitate pentru „D-Paparazzi”, faptul ca a trecut prin perioade negre in viata ei, cand s-a confruntat cu depresii si a recurs la pastile pentru a-si reveni. Tania declara ca acest lucru se intampla in urma cu zece ani, iar pastilele le-a luat vreme de trei ani.

Publicat

pe

tania-budi-botox

Tania Budi recunoaste ca nu totul a fost roz in viata ei si ca s-a confruntat, pentru o lunga perioada, cu depresii.

„Depresia nu este neaparat o suferinta, cat este o stare de lipsa de energie, de ganduri negre, de lipsa de optimism… E o boala, insa eu n-am ajuns in stadiul ala, insa am trecut prin perioade mai negre in viata mea”, recunoaste Tania Budi.

Tania marturiseste ca depresia s-a caracterizat prin perioade lungi de sedere in casa, prin apatie si lipsa oricarei dorinte de socializare si de a face lucururi pe plan profesional.

„In depresii nu plangi. Stai si te uiti intr-un punct fix si ai impresia ca se naruie cerul pe tine. Ai impresia ca nu mai exista ziua de maine”, precizeaza Tania Budi.

Tania a reusit sa scape de aceste stari doar urmand un tratament specializat, insa vindecarea a necesitat un timp indelungat, de pana la trei ani.

„Recunosc ca am luat pastile pentru a-mi reveni. Nu pot sa spun ce sunt pentru ca au fost foarte puternice. Sunt pastile care au efect dupa sase luni, astfel ca trebuie sa le iei o perioada de timp indelungata. Eu le-am luat vreme de doi sau trei ani. Acest lucru se intampla in urma cu zece ani”, mai spune Tania Budi.

Interviul va fi difuzat in editia de maine seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.