Connect with us

News

Exclusiv! Dupa 15 ani, Tania Budi se intoarce la TVR! Va prezenta o emisiune de divertisment duminica dupa-amiaza!

Tania Budi revine in televiziune, la TVR, in calitate de gazda a unei emisiuni de divertisment de tip magazin, programata pentru duminica dupa-amiaza. Tania Budi puncteaza astfel revenirea in televiziune dupa mai multi ani de absenta, perioada in care s-a dedicate afacerilor personale.

Publicat

pe

tania-budi-tvr

Vesti bune pe plan profesional pentru Tania Budi, care isi pregateste revenirea pe sticla, la TVR. Tania revine astfel in calitate de prezentator la Televiziunea Romana, dupa 15 ani, aceasta urmand sa prezinte emisiunea „De la A la Infinit”.

Emisiunea a carei gazda va fi frumoasa vedeta va fi difuzata in fiecare duminica dupa-amiaza, intre orele 16:00-18:00, si va debuta chiar in duminica de Florii. Productia este regizata de Ion Carmazan, iar Tania Budi va avea doi coprezentatori: Ion Ionut Ciocea si Ioan Batinas de la Grupul Voua.

Tania ii va lua locul la TVR lui Dan Bittman, emisiunea ei urmand a ocupa acelasi tronson orar cu productia „Danutz SRL”, care a iesit din grila de cateva luni bune.

Intoarcerea Taniei Budi la TVR marcheaza inceputul unui sir de schimbari de bun augur pe care le planuieste Televiziunea Publica, dupa procedeul de reorganizare intens comentat si contestat ce a avut loc anul trecut.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *