Connect with us

ADPM Cool

Cum a fost desfiintat mitul perfectiunii Barbie si Ken

De acum veti putea vedea o alta latura a „relatiei”, pana acum impecabile, dintre celebrele papusi Barbie si cele Ken. Dina Goldstein, fotograf celebru, lanseaza expozitia „In The Dollhouse”, un proiect indraznet ce scoate la lumina fata imperfecta a papusilor copilariei.

Publicat

pe

in-the-dollhouse

Dina Glodstein, fotograf cunoscut pentru o serie de proiecte care s-au bucurat de un mare succes, pregateste acum o noua expozitie inedita, intitulata „In The Dollhouse. Este vorba despre o serie de fotografii ce scot la lumina relatia deteriorata dintre iconicele papusi Barbie si papusile Ken.

in-the-dollhouse1 in-the-dollhouse2 in-the-dollhouse3 in-the-dollhouse4 in-the-dollhouse5

„Expozitia ‚In The Dollhouse’ examineaza viata mai putin perfecta pe care o duc B si K. B este o super papusa, cea mai de succes papusa din lume. Partenerul ei, K, se confrunta cu sexualitatea lui incerta si se trezeste dintr-o data intr-o casnicie fara sentimente de iubire. Se lupta cu pozitia sa in gospodarie si se confrunta cu lipsa de autenticitate”, explica Dina Glodstein.

in-the-dollhouse6 in-the-dollhouse7 in-the-dollhouse8 in-the-dollhouse9

Expozitia poate fi admirata, incepand cu data de 13 noiembrie 2013, la Kimoto Gallery din Vancouver, British Columbia (Canada).

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *