Connect with us

ADPM Coffee Break

Fabulos! Imagini de poveste din Washington in timpul Festivalului Florilor de Cires

Festivalul florilor de cires incepe, anul acesta, mai devreme decat de obicei. Cele peste o suta de specii de cires, originare din Japonia, au inflorit deja iar americanii sunt gata de petrecere. Festivalul florilor de cires este o sarbatoare inchinata venirii primaverii, cand capitala SUA devine un spectacol al naturii.

Publicat

pe

Festivalul florilor de cires este cel mai asteptat moment al anului pentru americanii care locuiesc in Washigton si nu numai. Mii de oameni din toate colturile tarii vin sa asiste la spectacolul naturii. Intreg orasul este colorat si miroase minunat.

Washington 5

Peste o suta de specii de cires au fost aduse din Japonia cu peste o suta de ani in urma pentru a infrumuseta capitala SUA.

Washington 2

Din 1935 incoace, Washington este cel mai popular oras american in timpul primaverii. Data festivalului difera in functie de perioada in care infloresc ciresii. Anul acesta, nu au fost afectati de temperaturile scazute, iar orasul s-a colorat deja in roz. Incepand de astazi, mii de oameni au inceput sarbatoarea.

Festival Washington 2

 

Washington

Festival Washington 4

Si pentru ca speciile de ciresi provin din Japonia, cultura nipona este reprezentata intotdeauna in cadrul spectacolului din Washington. Scolile si cluburile sportive din oras pregatesc diverse spectacole cu luni bune inainte de inceperea festivalului.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *