Connect with us

Stiri Interne

Familia lui Dan Negru. Fotografii rare cu soția și copiii!

Dan Nergu este una dintre cele mai discrete vedete din România, atunci când vine vorba despre viața sa personală. Și-a ținut soția și copiii mereu departe de ochii presei, astfel că orice apariție a acestora atrage fără doar și poate privirile tuturor.

Publicat

pe

Familia lui Dan Negru. Fotografii rare cu soția și copiii!

Dan Negru este omul contrastelor. Pe cât de exuberant e pe micul ecran, în rolul de prezentator tv, pe atât de discret este atunci când e vorba despre viața sa privată. Și-a ținut familia mereu departe de ochii curioșilor și a postat foarte rar fotografii cu soția ori copiii pe rețelele de socializare.

Zilele trecute însă, aflat pe litoral alături de familie, Dan Negru a fost surprins în câteva imagini de colecție. Împreună cu soția sa, Codruța, și cei doi copii, Dara și Bogdan, omul de televiziune a petrecut câteva zile în stațiunea Venus.

„La Venus am fost prima dată când aveam 3 ani, cu mama şi tata. Copil fiind îmi petreceam vacanţa de vară acolo. Mă întorc cu drag în Venus, pentru că are mirosul copilăriei mele”, a declarat Dan Negru pentru ziarul Click!.

Dan Negru lansează o serie de interviuri TV cu legendele României

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *