Connect with us

Stiri externe

Familia lui Robbie Williams. I-a schimbat complet viața!

Robbie Williams nu este doar unul dintre cei mai mari entertaineri ai lumii, ci și un bărbat cu adevărat împlinit. Alături de Ayda Fields, artistul și-a construit o familie extraordinară care i-a schimbat complet viața. Cei doi au împreună patru copii care le fac fiecare zi mai frumoasă.

Publicat

pe

Familia lui Robbie Williams. I-a schimbat complet viața!

Robbie Williams și Ayda Field s-au căsătorit în anul 2010. În repetate rânduri, artistul și-a descris soția ca fiind îngerul ce i-a salvat viața. Ea a fost cea care l-a scăpat de dependența de alcool și substanțe interzise, transformându-l într-un familist convins.

Atunci când s-a îndrăgostit de Robbie, Ayda știa că viața alături de el nu va fi deloc ușoară. Cu toate astea, ea și-a asumat toate greutățile ce aveau să vină și, dintr-o dragoste imensă, a acceptat să îi devină soție.

Ea a fost femeia care l-a schimbat radical și a transformat haosul din viața lui în frumos. Au trecut treisprezece ani de când aceștia au devenit soț și soție, iar relația lor e din ce în ce mai puternică.

Robbie este, fără doar și poate, un om complex și dificil. Artistul a trecut de mai multe ori pe la dezintoxicare, suferă de anxietate, agorafobie și e somnambul. Nimic din toate astea nu au reușit să o îndepărteze însă pe femeia care îl iubește mai presus de orice.

Model și actrița, Ayda Fields a ales să își pună pe planul doi cariera și să se dedice în totalitate familiei pe care a construit-o alături de Robbie.

Împreună, cei doi au trei copii minunați. Este vorba despre Theodora Rose (10 ani) si lui Charlton Valentine (8 ani), Colette (Coco) Josephine (5 ani) și Beau Benedict (3 ani).

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *