Connect with us

Stiri externe

Familia Osborne, piele și os după injecțiile cu Ozempic

Sharon și Kelly Osbourne se numără printre celebritățile de peste ocean care, în ultimii ani, au slăbit cu ajutorul injecțiilor cu Ozempic. Ambele au ajuns piele și os folosind substanța despre care medicii spun că e periculoasă pentru sănătate.

Publicat

pe

Familia Osborne, piele și os după injecțiile cu Ozempic

Kelly Osbourne și-a dorit să scape de câteva kilograme. În acest sens, fiica lui Ozzy Osbourne a decis să nu țină o dietă, ci să apeleze la injecțiile cu Ozempic.

La fel cum, de altfel, a făcut și mama ei, celebra Sharon Osbourne.

Această modalitate de a scăpa de kilograme este la mare căutare printre starurile de la Hollywood în ultimii ani.

Kelly și-a afișat noua siluetă duminică seară, la Premiile Grammy. Nu mai puțin de 40 de kilograme a slăbit aceasta, iar acum este de nerecunoscut.

Sharon chiar a recunoscut, în trecut, că a slăbit mai mult decât și-ar fi dorit. Ea spunea că nu este mulțumită de forma fizică în care se află acum și că a renunțat la tratamentul injectabil.

Ozempic este un medicament pentru pacienții cu diabet de tip 2, aprobat FDA. Substanța injectabilă conține semaglutidă și tirzepatidă. Medicamentul acționează asupra creierului, dând pacienților senzația de sațietate.

Tratamentul injectabil se face săptămânal și vine cu o serie de efecte adverse. Printre acestea se numără diaree, constipație, senzație de greață, etc.

Studiile arată că, după încetarea administrării tratamentului, pacienții tind să revină la greutatea inițială. Ba mai mult, există riscul acumulării chiar mai multor kilograme.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *