Connect with us

ADPM Coffee Break

Femei simple care au devenit printese si regine

Multe din printesele si reginele din ziua de azi erau femei simple cand si-au cunoscut viitorii soti si au intrat astfel in familiile regale. Iata cateva exemple parca desprinse din basmele de altadata. Tinere frumoase care au fost cerute in casatorie de printi si regi.

Publicat

pe

Multe sunt basmele in care regi si printi descopera fete frumoase, dar de origini modeste, se indragostesc de ele si le cer in casatorie, acestea devenind astfel printese sau regine. Acest scenariu se intampla si in realitate.

Avem atatea exemple in ultimul secol incat ajungem la concluzia ca orice tanara are sansa sa ajunga parte a unei familii regale daca soarta este de partea ei. Cititi doar in continuare despre cum s-au cunoscut aceste domnisoare cu cei care le-au ridicat ulterior la rangul de printese sau regine.

anita-stewart
1909
Anuta Stewart era un socialite al vremii cand a fost descoperita de Printul Miguel de Braganza si s-a casatorit cu acesta in 1909.

anastasia-of-greece-and-denmark

1920
Nonie May Stewart Worthington Leeds era o necunoscuta cand l-a cunoscut pe Printul Christopher al Greciei.

wallis-warfield-simpson

1937
Wallis Warfield Simpson, un socialite din America, l-a intalnit pe Printul Edward, Ducele de Windsor, prin intermediul amantei acestuia. S-au casatorit in iunie 1937.

soraya-esfandiary-bakhtiari

1951
Soraya Esfandiary-Bakhtiari s-a intalnit cu Sahul Mohammad Reza Palhavi prin intermediul prietenilor comuni in timp ce se afla la studii in Londra. S-au casatorit pe 12 februarie 1951.

Advertisement

grace-kelly

1956
Grace Kelly era o actrita faimoasa a vremii la Hollywood cand l-a intalnit pe Printul Rainier III, de Monaco, la o sedinta foto la care, surprinzator, nici nu dorea sa mai ajunga. Destinul a adus-o insa in locul unde avea sa il intalneasca pe cel care a transformat-o in Printesa Grace de Monaco.

akhito

1959
Michiko Shoda, Regina Japoniei, l-a intalnit pe Printul Akihito la un meci de tenis. Inainte sa o ia de sotie, Printul a avut conflicte serioase cu parintii lui care nu acceptau faptul ca tanara de origini modeste sa intre in familia regala a Japoniei. S-au casatorit pe 10 aprilie 1959.

caroline-lee-bouvier-canfield

1959

Caroline Lee Bouvier Canfield, sora lui Jacqueline Kennedy, era PR executive si fost designer de interior cand l-a cunoscut pe Printul Stanislas Radziwill al Poloniei.

hope-cook

1963

Advertisement

Hope Cook se afla in vacanta in India cand l-a cunoscut pe Palden Thondup Namgyal, Regele Sikkim. S-au indragistit, iar tanara din America a devenit astfel membru al familiei regale in martie 1963.

lisa-halaby

1978

Lisa Halaby lucra la Arab Air cand l-a cunoscut pe regele Hussein I al Iordaniei. S-au casatorit la un an dupa aceea.

queen-rania-of-jordan

1993

Regina Rania a Iordaniei era specialist de marketing cu joburi la Apple sau Citibank atunci cand, participand la o petrecere, l-a cunoscut pe Printul Abdullah II. S-au casatorit in 1993.

Advertisement

masako-owada

1993

Printesa Japoniei, Masako Owada, nu avea de gand sa se marite cu Printul Naruhito mult timp dupa ce s-au cunoscut la o receptie, ea dorind sa isi continue cariera in Ministerul de Afaceri Externe. Nu a rezistat insa sarmului printului si s-au casatorit in iunie 1993.

marie-chantall-miller

1995

Printesa Greciei, Marie Chantal Miller, era o necunoscuta cand, la varsta de 16 ani, pe cand lucra cu Andy Warhol, l-a cunoscut pe Printul Pavlos… Si nu oricum, ci… la un blind date! Printul a fost pe loc fermecat cand a vazut-o asa frumoasa, purtand un elegant costum albastru navy Chanel. S-au casatorit pe 1 iulie 1995.

mette-marit-tjessem-hoiby

2001

Advertisement

Mette-Marit Tjessem Hoiby, Printesa Norvegiei, l-a cunoscut pe Printul Haakon la un festival rock din Norvegia intitulat Quart Festival. Mai exact in cadrul unui garden party desfasurat pe parcursul evenimentului. Nu au devenit un cuplu la acea data, dar s-au revazut dupa trei ani si atunci au decis ca sunt facuti unul pentru celalalt.

lalla-salma-princess-of-monaco

2001

Salma Bennani lucra intr-o companie importanta din Maroc atunci cand, la o petrecere privata, la cunoscut pe Regele Mohammed VI al Marocului. Si-au unit destinele in octombrie 2001.

maxima-zorreguieta

2002

Maxima Zorreguieta Cerruti l-a intalnit pe Regele Willem-Alexander la o petrecere in Sevilia. Acesta s-a indragostit de ea si a zburat la New York sa o reintalneasca, pe atunci tanara lucrand la o banca.

Advertisement

letzia-of-spain

2004

Regina Letitia a Spaniei era jurnalist inainte sa il cunoasca pe Regele Felipe. S-au casatorit pe 22 mai 2004.

prince-frederik-of-denmark

2004

Mary Elizabeth Donaldson era specialist in relatii publice si consultant pentru Microsoft cand s-a intalnit cu Printul Frederick al Danemarcei intr-un pub din Australia in timpul Jocurilor Olimpice. Printul nu i-a divulgat faptul ca este membru al familiei regale, prezentandu-se doar Fred.

marie-agathe-odile-cavallier

2008

Advertisement

Marie Agathe Odile Cavallier lucra ca si specialist de marketing la Estee Lauder si la Reuters cand s-a intalnit cu Printul Joachim la o petrecere organizata de un prieten comun. S-au casatorit in mai 2008.

kate-middleton

2011

Kate Middleton si Printul William s-au intalnit pe culoarele universitatii St. Andrews. Au devenit un cuplu in 2003 si s-au casatorit abia in 2011. Nunta lor a devenit antologica.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *