Connect with us

ADPM Business

Femeile de succes care lucreaza in IT s-au reunit la conferinta Adobe Romania

Industria de IT nu mai este doar o lume a barbatilor. Numarul femeilor care ocupa pozitii de top in acest domeniu este in continua crestere, iar multe companii multinationale prefera manageri femei, fiind convinsi de abilitatile acestora de conducere. Cele mai importante nume din IT din Romania au luat parte la un eveniment special organizat de Adobe Romania.

Publicat

pe

image1

În luna femeii, Adobe România a organizat un eveniment de carieră special pentru tinerele femei ce studiază și lucrează în domeniul IT. Scopul evenimentului a fost să demonstreze că diversitatea este un factor ce conduce la succes în companiile de IT&tech, un detaliu important mai ales în corporațiile vestice.

 Tema evenimentului a starnit interesul a zeci de femei dornice sa evolueze in acest domeniu. Primele doamne ce și-au impărtășit experiențele din career path cu publicul au fost Irina Alexandru, co-fondator Vector Watch, un start-up românesc cunoscut, și Kirsty Gosling, Senior Manager pentru Customer Success, Media și Advertising Solutions, din Adobe UK.

20160318_184948_resized

După cină a urmat un moment de conversatii deschise cu un panel format din 10 angajate ale Adobe România, din roluri și echipe diverse. Publicul s-a arătat foarte entuziast, întrebările venind una după alta chiar și după ora estimată de închidere. Cele mai multe întrebări au fost legate de practicile de diversitate din marile companii, de motivația fetelor să urmeze studii în IT, precum și de echilibrul între viața profesională și cea personală.

La final Adobe România a pregătit și câteva surprize : pentru cele mai bune întrebari din public au fost oferite două licențe Adobe Creative Cloud anuale, iar la tombolă a fost extrasă câștigătoarea unui ceas Vector Watch.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *